Вижте най-точната звездната прогноза за днес - 16 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Радвате се на хармонията, която сте постигнали както в личен аспект, така и на работното си място. Това е в резултат на усилията, които положихте през последните седмици, затова не бързайте да го захвърляте с лека ръка чрез необмислени изказвания или рискови постъпки. Необвързаните представители на зодия Овен ще срещнат вълнуващ непознат, който ще им направи силно впечатление, но тази връзка едва ли ще има сериозно бъдеще.

В сутрешните часове на деня Луната навлиза в Скорпион, което ще даде силен тласък на бизнес делата на мнозина, защото ще се отрази положително върху енергията, способността за концентрация и амбициите на представителите на различните зодиакални знаци.

Сега е моментът да предложите идеите си пред началниците и да работите усилено за осъществяването им, закриляни от благоприятните аспекти на планетите, които са в особена хармония днес и утре.

Мнозина могат да се почувстват преуморени или претоварени с работа, но това са ангажименти, които няма как да бъдат отлагани повече във времето и трябва да се свършат днес и сега. Бъдете внимателни във финансовите си дела, защото може да с опарите с неразумно високи инвестиции в рискови бизнес начинания.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията