Разберете седмичната си нумерологична прогноза до 12 февруари

1 от 11 Снимки

1. Блестите, където и да отидете


Очаква ви напрегната, но забавна седмица. Ако сте уверени, може да се превърнете в популярен лидер, който знае как да изведе най-доброто от подчинените. Струва ви се, че парите ви стремглаво излизат от джоба ви. Постарайте се, ако не да ги увеличите, то поне да ги задържите за себе си. Разходка или парти, винаги ще намерите място, където да блеснете.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията