Нумерологичен хороскоп за месец февруари

1 от 11 Снимки

1. Внимателният подход гарантира успех


Този месец важното е да намалите скоростта и да направите трезва оценка на живота си. Внимателният подход значително увеличава шансовете ви за успех. Преди да започнете нещо ново, направете списък със стъпките, които трябва да следвате.

Реалистичните цели и сроковете ще ви помогнат да приключите работата навреме. Този месец ще се запознаете с надежден човек, на когото ще може да доверите важни задачи.

Февруари може и да не е най-вълнуващият месец, но определено ще е доста продуктивен. Ако чакате последната дата от сроковете, резултатите може да са катастрофални.

За да разберете какво предстои за вас през месец февруари според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

В галерията горе може да откриете какво ви очаква през месец февруари според нумерологията.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията