Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Вижте най-точната прогноза за всички зодии за седмицата до 6 февруари

Вижте най-точната прогноза за всички зодии за седмицата до 6 февруари

MarianeMariane
Джедай
329112127
5 от 12 Зодии

Лъв


Вие сте сред онези зодии, които тази седмица ще имат изразени проблеми с финансите. Щедростта от последните няколко дни съвсем е изтънила портфейла ви и не се учудвайте ако в края на седмицата потърсите краткосрочен заем от приятели, за да закърпите положението. Бъдете особено внимателни при боравенето с документи през следващите дни, за да не се окаже, че сте допуснали грешка, която ще ви струва скъпо.

Тази седмица ще започне много продуктивно за представителите на всички зодии. Това се дължи на силния трансформационен аспект на Меркурий с Плутон. Присъствието на Луната в Риби ще действа засилващо на интуицията и също ще даде повече дълбочина на усещанията и ще засили способността за емпатия.

В ранните часове на неделния ден стартираха силни трансформационни процеси, които ще продължат до първата половина на новата седмица. Енергията, с която се чувствате заредени от сутринта, може да се окаже трудно управляема и в края на деня да откриете, че сте хвърлили твърде много усилия за решаването на не толкова сложни задачи.

Вторник е възможно да възникнат конфликти на работното място, което се дължи на напрегнатия аспект на Меркурий с Уран, което ще се усети най-силно на 1 февруари. Конфликтите ще се задълбочат на 2 февруари, защото тогава Меркурий влиза в още по-напрегнат аспект с Юпитер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати