Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

3 от 3 Снимки

3. Кавказките гиганти от Грузия през 2014


През 2008 година грузински пастир попада на странна пещера дълбоко в Кавказките планини. Там той открива странни рисунки по стените. Дълго време никой не обръща внимание на думите му, но през 2014 година Националният исторически музей в Тбилиси изпраща група археолози да разследват. Оказва се, че пещерата с рисунките е само преддверие към огромна каменна крипта, наподобяваща стая.

Там, около огромна каменна маса, учените видели два огромни скелета, седнали на издълбани в камъка столове. Водещият експедицията проф. Векуа, уважаван специалист по неолитна история, казва тогава, че скелетите са високи около 3 метра. Ако се докаже, че това са човешки останки, това ще е първото ясно доказателство за съществуването на гиганти. През 2015 година обаче инфаркт покосява Векуа и оттогава костите стоят в музея, без допълнително да се изследват.

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Почти всяка култура и общество имат истории за исполини, които са бродели някога по Земята. Науката днес отхвърля подобни вярвания и великаните твърдо остават създания от митологията.

Въпреки че през последните 200 години са откривани множество археологически находки, които биха могли да послужат като доказателство за съществуването на гигантите, учените все още не са убедени.

В различни части на света са намирани огромни скелетни останки, вкаменени отпечатъци и древни рисунки, изобразяващи грамадни хора сред по-дребни представители на човешката раса. Но историците продължават да отхвърлят възможността за съществуването на великани, като определят откритото като фалшификация, което често възбужда ума на любителите на теориите на конспирациите.

Представяме ви по повода археологическите находки /виж галерията/, доказващи, че великаните са съществували.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати