Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

2 от 3 Снимки

2. Откритията на Алеутските острови през 1940


В разгара на Втората световна война американското правителство започва да строи самолетни писти за защита от Япония на Алеутските острови (малки парчета земя между Аляска и Русия, разделящи Тихия океан от Берингово море). По време на строителните дейности те попадат на древно гробище. Дошлите на мястото учени предположили, че там са погребани първите колонисти, заселили Америка от Азия.

Това, което учудило всички, били обаче три черепа, които били огромни по размер. Първият бил 56 сантиметра, вторият – 59, а третият – забележителните 61 сантиметра. Скоро на мястото дошли представители на Института Смитсониан. Останките били иззети и скоро след това изчезнали от историческите анали. Днес представителите на Смитсониан отричат въобще съществуването на подобна находка;

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Почти всяка култура и общество имат истории за исполини, които са бродели някога по Земята. Науката днес отхвърля подобни вярвания и великаните твърдо остават създания от митологията.

Въпреки че през последните 200 години са откривани множество археологически находки, които биха могли да послужат като доказателство за съществуването на гигантите, учените все още не са убедени.

В различни части на света са намирани огромни скелетни останки, вкаменени отпечатъци и древни рисунки, изобразяващи грамадни хора сред по-дребни представители на човешката раса. Но историците продължават да отхвърлят възможността за съществуването на великани, като определят откритото като фалшификация, което често възбужда ума на любителите на теориите на конспирациите.

Представяме ви по повода археологическите находки /виж галерията/, доказващи, че великаните са съществували.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати