Нумерологична прогноза за седмицата 16-22 януари

1 от 11 Снимки

1. Вътрешната ви енергия достига нови висини


Седмицата е добра да започнете нещо ново или да промените посоката си на движение. Настроението се променя, появяват се нови и вълнуващи перспективи. Енергията ви ви свързва с хора като вас. Личната сила се увеличава. За околните вие се превръщате в един чаровен и добър мотиватор. Общувайте колкото се може повече и не се страхувайте да поемате рискове. Моментът е добър да актуализирате вижданията си и да придобиете малко повече опит;

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Подобни Статии

От другите сайтове