Вашият хороскоп за днес – 11 януари

4 от 11 Зодии

РакДнес е ден за разкрасяване. Дори най-малката промяна ви се отразява много добре. Самочувствието ви се повишава, с което и увереността. Конкурирате се с колегите си, което повдига духа ви. Неочаквана среща с влиятелна личност носи позитиви в професионално отношение. Не са изключени и противоречия, които ще прераснат в истински спорове и остри кавги. След словесната борба следва помирението.

Сряда е денят преди пълнолунието в Рак. То ще настъпи в четвъртък в 13.35 ч. Още днес ще усетите неговото напрежение, прилив на емоции и чувства.

Днес основен е хармоничният аспект между Марс и Плутон.

Концентрацията и управлението на енергиите са във ваши ръце. Енергията днес и утре дава сила и смелост, които никога не са ви достигали. Взаимодействието между двете планети е добър аспект за бизнесмени, политици, военни и спортисти и изобщо всички, които вземат отговорни решения.

Освен хармония обаче в деня ще има и напрегнати моменти благодарение на аспекта между Слънцето с Юпитер. Той ще бъде точен още сутринта. Това не трябва да ви притеснява – той ви позволява да направите важна преоценка на досегашния път на развитие. Някои от вас ще сменят основни цели и желания, управлявали живота ви до момента.

Везни

Обвързаните трябва да намалят темпото. Човекът срещу вас не е готов за бурята от емоции, с която искате да го залеете. Денят е добър да започнете с по-сериозна грижа за физическото здраве. Внимавайте на кого се доверявате. Моментът може да се окаже подходящ за планиране на дългосрочни проекти, чиито резултат ще зависи в голяма степен от вас самите.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията