Разберете нумерологичната си прогноза до 15 януари

1 от 11 Снимки

1. Чуждите отговорности не са ваши


Седмицата е добра за ремонти и почиствания. Може да ви се наложи да поемете повече отговорности в семейството и приятелските отношения. Ваш близък ще ви потърси за помощ. Отзовете се, но не поемайте изцяло чуждите отговорности. Времето, прекарано в компанията му, ще засили връзката ви и ще зароди идея за съвместни проекти.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията