Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

10 от 12 Зодии

Козирог - Винаги постигате своето


Понеделник и вторник идват с нови възможности. Не правете компромиси със себе си и поставете исканията си на масата. Колкото и трудно да ви изглежда, в крайна сметка ще постигнете своето. Когато става въпрос за отношения с половинката обаче, е нужда дипломатичност. Компромиси от сърце и душа – това е единственият ви вариант. Необвързаните Козирози се впускат в бурна сексуална авантюра. Пазете се, но не и от емоциите си.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията