Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

8 от 12 Зодии

Скорпион - Ще получите това, за което винаги сте мечтали


С малко усиля правите всичко красиво. С партньора нещата вървят повече от добре. Звездите ви помагат да получите това, което искате и то по-начина по който винаги сте си представяли. Постарайте се да не си позволявате прекалени волности и да зачитате правата и мнението на околните. Сами сте се убедили, че ревността не води към нищо хубаво. В средата на седмицата здравословно неразположение ще ви забави. Обърнете си внимание. Седмицата позволява смели промени във външния вид.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията