Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

7 от 12 Зодии

Везни - Интензивна седмица, завършваща с любов


Късметът е на ваша страна, но не трябва да разчитате само и единствен на него. Гледайте реално на живота. Няма как всички ваши желания да се сбъднат едновременно и на момента. В средата на седмицата интересна информация ще ви покаже ваш близък в нова светлина. Събитията, които предстоят, ви отварят очите и ви носят много отговори Ако се почувствате излъгани, не мислете за отмъщение – всичко само ще се нареди. Не се сърдете на другите, че нещата не стават така, както вие искате. Просто вземете инициативата и действайте – изобщо не е трудно. Уикенда зарежете всичко и се отдайте на любов.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията