Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

6 от 12 Зодии

Дева - Проучете новите възможности


Звездите искат от вас тотална мобилизация на работното място. Дори и да ви се струва, че колкото и да се стараете, нищо не се получава, това не е така. Не се отдавайте на отчаяние. Резултатите просто ще закъснеят – бъдете търпеливи. В края на седмицата въздържайте емоциите и не взимайте крайни решения. Интересно предложение в петък ще възбуди интереса ви. Колкото по-хубаво изглежда, толкова по-внимателно трябва да го проучите. Забавете отговора си максимално, докато не проучите всеки един аспект. През уикенда всичко ще се изясни и ще си дойде на мястото.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията