Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

5 от 12 Зодии

Лъв - Планирайте смело бъдещето си


Очаква ви една пъстра палитра от събития и емоции. Не изяснявайте отношения – сега не е моментът. Резултатът от това само ще доведе до сериозни разногласия и скандали. Звездите ви съветват от въздържане от дела, свързани с юридически неуредици. Във финансов план трябва да се действа избирателно. Ако у вас се зародят странни егоистични желания, то най-добре ги потиснете. Изберете ли да им се отдадете, близките ви няма да ви простят скоро. Посветете седмицата на планирането, мечтайте със замах и поставете на масата и най-смелите си блянове.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията