Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

4 от 12 Зодии

Рак - Топли моменти


Напук на снега, за вас се очертава една добра и топла седмица. Ще се запознаете с хора, с които много си приличате. Още в понеделник пред вас ще изникне уникална възможност за развитие или смяна на попрището на изява. Възможността за промяна е обещаваща – не я изпускайте. Не се оставайте да ви манипулират със сладки приказки. Анализирайте всяка дума и действие на всеки, от когото сте зависими. Не си мълчете, когато се чувствате наранени. В края на седмицата ще сте особено изнервени. Постарайте се да овладеете гнева, защото така само излишно тровите нервите си.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията