Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

3 от 12 Зодии

Близнаци - Промяната води към по-добри времена


Седмицата до 15-ти януари идва с призив и възможност за усъвършенствате себе си. Открийте кои черти на собствения си характер бихте могли да подобрите. Това е единственият начин да постигнете целите си. Промяната отвътре показва пътя отвън. Търпението е ваш пръв приятел. Наложете си здравословен режим, за да имате достатъчно сили. Хладнокръвието пази от грешки. През почивните дни се отдайте на релакс – заслужавате го.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията