Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

12 от 12 Зодии

Риби - Приемете съдбата си


Разсеяни и вятърничави, тази седмица ви е трудно да се съсредоточите. Започнали да осъзнавате мястото си на тази Земя, вие не спирате да се тормозите. Нещата не са нито черни, нито бели. Впускайки се в търсене на най-добрия изход, вие най-после ще се почувствате спокойни. С това звездите ясно ви показват, че е време да оставите нещата просто да се случват, вместо да се лутате наляво-надясно. Каквото е писано да стане – ще се случи. Разделете се с вреден навик и се погрижете за здравето си.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията