Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

11 от 12 Зодии

Водолей - Многото работа скоро ще ви се отплати


Тази седмица лесно ще може да получите така желаните любов и романтика. Ако сте в нова връзка, с това ще заблудите човека срещу себе си, че имате прекалено сериозни очаквания от отношенията ви. Той или ще избяга, или ще се залепи за вас. В работна среда покорявате върхове. За жалост ангажиментите и задълженията ви са толкова много, че се налага да работите извън работно време, както и през уикенда. Повтаряйте си, че усилията си заслужават. Много скоро ще си осигурите онзи начин на живот, за който винаги сте мечтали.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Подобни Статии

От другите сайтове