Вашият най-точен хороскоп за седмицата 9-15 януари

2 от 12 Зодии

Телец - Емоции и фантазии на дневен ред


Очаква ви една изключително емоционално заредена седмица. Проблемите в общуването ще се съчетаят с финансови неуредици. За щастие сте практични и бързо се справяте с проблема. В средата на седмицата ще ви връхлети невиждан оптимизъм, който ще се запази до нейния край. Използвайте настроението си за стопляне на изстинали отношения. Склонни сте да се отдавате на фантазии. Ще ви е нужна цялата ви енергия, за да не пропуснете важните моменти в работата си. Неделя официално ще ви свалят на земята.

Началото на новата седмица е интензивно. Луната е в Близнаци. Това носи напрежение, контакти и непрестанен обмен на информация. Меркурий тръгва в директна посока. Към края на седмицата това ще доведе до развитие на много от задържаните събития и теми.

Цялата седмица ще витае едно променливо и неустойчиво настроение. Преценката на представителите на всички зодии няма да е особено обективна. Звездите съветват за ограничаване във взимането на нови решения.

Очаква ни повишено напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси. Не избързвайте с преценки и действия.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Подобни Статии

От другите сайтове