Меркурий

Меркурий е в Стрелец! Вижте какво предстои

Меркурий в митологията е вестителят на боговете. Той е бърз, активен, интелигентен и се доверявал на комуникацията. Движението му в Стрелец ще повлияе на общуването, мисленето, интелекта и търговията.

Стрелецът е най-оптимистичният и авантюристичен знак в хороскопа и докато Меркурий се намира на негова територия, ще засилим любопитството си и ще се настроени към развитие във всяка една житейска сфера.

С транзита на планетата на комуникациите ще сме настроени към обогатяване чрез нова информация и знания. Сега е най-подходящият момент да започнем ново образование или друго занимание, свързано с повишаване на интелекта.

Използвайте възможностите, за да разширите мирогледа си, а позитивната нагласа ще помага за задействането на нови проекти.

Стрелец

Вярата в идеите ни през този период ще е силна и ще сме склонни да гледаме по-ведро на бъдещето. В следващите дни ще гледаме по-идеалистично от обикновено на идеите си.

Мисълта ще бъде бърза и повлияна от философските въпроси. Меркурий в Стрелец ще изисква от нас да държим на ценностната си система. Сега е най-подходящото време да задействаме плановете си за бъдещето.

В общуването е вероятно да сме по-честни и открити. Ще казваме първото, което ни дойде наум, независимо дали е правилно или не.

През следващите дни, освен стартирането на нови проекти, пътуванията също ще са благоприятни. Може и да започнете да учите нови езици.

Моментът е идеален за водене на съдебни дела, подписване на нови договори, явяване на изпити. Ще имаме възможност да разгърнете потенциала си и да преследваме мечтите си, без да се отказваме.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати