Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ще останете поразени! Вижте най-високите хора на света

Ще останете поразени! Вижте най-високите хора на света

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 10 Снимки

2. Бърнард Койн, 249 см


Неофициалните данни сочат, че реалната му височина е била 253 см. Бърнар се ражда през 1897-ма в САЩ със заболяването инфантилен гигантизъм. Той си отива през 1921-ва година, като расте през целия си живот. Не се знае до какви висини е можел да стигне, ако бе доживял преклонна възраст.

От години е известно, че всяко следващо поколение е по-високо от предходното. Ръстът на мъжете се увеличава по-бързо, отколкото този на жените.

За най-високи сред мъжете, се приемат холандците. Те достигат до средна дължина 183 см. Жените в Латвия пък са се приемат за най-високи със своята средна дължина от 170 см. В това поне ни убеждава изследване, базирано на проучване, проведено през последните сто години в 187 страни в света.

В същото време най-ниски са мъжете в Източен Тимор със своя среден ръст от 160 см. Най-ниските дами достигат до 149 см и са жителки на Гватемала. Тенденцията да порастваме се запазва.

Според специалистите сред причините да се доближаваме все повече към висините, е комплекс от фактори. Това са завишеният стандарт на живот, по-доброто хранене и непрестанния напредък на медицината. През годините обаче са се появявали толкова високи хора, че никой не е вярвал, че са истински. За да се убедите, разгледайте галерията горе.

Снимки: myfirstclasslife.com

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати