Разберете нумерологичната си прогноза до 1 януари

1 от 11 Снимки

1. Празнична, но работна седмицаТази седмица е нужно да се съсредоточите върху кариерата си. Семената, които посеете, ще ви донесат истински щедри плодове. Има обаче условие - за да постигнете желаното, се налага да усвоите нови сфери на знание. Постарайте се да повишите квалификацията си. Само така ще бъдете конкурентноспособени в съвременния пазар на труда. Използвайте всеки удобен случай, за да разширявате контактите и полезните познанства.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията