Седмичната прогноза на хороскопа от 2 до 8 януари

1 от 12 Зодии

Овен – С лекота ще общувате с колегите и приятелите


През първите дни от новата седмица ще се наслаждавате на хармонични отношения с вашите приятели и колеги. По-лесно от обикновено ще споделяте чувствата си и ще се подкрепяте, ако се появят трудности. Ще се чувствате добре, дори когато споделяте неприятни истини за миналото си. В любовен план може да се настроите на силно романтична вълна, а самотните не бива да идеализират новите си познати. В края на седмицата може да разчитате на уменията си за общуване.

Първата седмица на 2017 година ще започне Луна, движеща се във Водолей, която образува точен съвпад с Венера в същия знак. Заради този аспекти през следващите дни ще търсим спокойствието и хармонията у дома.

През първия работен ден Венера ще смени знака и ще влезе в Риби, което ще ни провокира към големи жертви в името на любовта. Ще съчувстваме по-силно на половинката, а самотните трябва да се доверяват повече на интуицията си при търсенето на нова любов.

В края на седмицата ретроградният Меркурий в Стрелец и Сатурн застават под ъгъл, който ще ни даде изобилие от оригинални идеи и ще повиши интереса ни към работата на другите.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията