Разберете нумерологичната си прогноза до 25 декември

1 от 11 Снимки

1. - Покажете на какво сте способни


Седмицата, която предстои, се фокусира върху личността и ви води право към постигане на целите си. Поставяйте себе си на първо място и не се страхувайте да покажете на какво сте способни. Пред вас има предизвикателства, но сте уверени и енергични и нищо не може да ви изплаши. Представете идеите си на другите. Някой, който може да ви подкрепи, следи мисълта ви. Всяко начинание изисква инициатива и самоувереност.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо, трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията