Прогнозата на нумерологията до 18 декември

1 от 11 Снимки

1. Приключете започнатото


Ще трябва да се жертвате, за да помогнете на някой близък тази седмица. Показвате активна подкрепа и сте готови да дадете времето и енергията си безплатно. Не се заемайте с нищо ново, докато не приключите всичките си ангажименти. Ако оставите кавгите настрана и приемете едно правилно отношение, ще имате успех. Може да се наложи вие да сте този, който ще разрешава всички конфликти.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо, трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията