Нумерологичната прогноза до 11 декември

1 от 11 Снимки
Лично число 1. - Освободени и независими, рушите оковите
През тази седмица материалното няма да е толкова важно, колкото обикновени. Други неща, като идеи и философии, ще ви вдъхновяват. От нищото ще ви връхлетят силно творчески идеи и ще ви изненадат. Обикновено структуриран и логичен, умът ви ще бъде свободен и независим. Оставете мислите ви да се движат свободно след което ги запишете. Не се притеснявайте от мнението на околните. Това е време на освобождение от ограниченията.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

В галерията горе може да откриете какво ви очаква в идната седмица според нумерологията.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията