Прогнозата на нумерологията до 27 ноември

1 от 11 Снимки
Лично число 1 – Ще се радвате на положителни промени
През новата седмица може да се наложи да отложите част предварителните си планове, защото може да се появят изненадващи събития, на които трябва да обърнете по-голямо внимание. Въпреки че ще излезете от рамките на предварителния си график, новите събития ще ви ентусиазират и ще ви поднесат много положителни емоции. Не забравяйте обаче да бъдете организирани и дисциплинирани към отговорностите си, докато се наслаждавате на положителните промени.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднаж, за да получим едноцифреното число 9.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията