Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Кой приказен герой си според зодията

Кой приказен герой си според зодията

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
12 от 12 Снимки

12. Риби – Малкият принц


Не се изненадвайте, ако хората около вас смятат, че точно като Малкия принц сте долетял от някоя далечна планета. Често се държите, като че ли нямате нищо общо със света около вас, а умът ви непрекъснато се рее в облаците. Но и вие като Малкия принц не бихте се погледнали повече в огледалото, ако нараните или разочаровате любимия си човек. Разбирате, че най-важното в живота е невидимо за очите и любовта е единственото, за което си струва да живеем.

Във всеки един от нас се крие по едно малко дете, което обича да чете приказки и да гледа анимационни филми. Дори и в тези, които в момента са родители и се радват на свои собствени наследници.

Ако досега не сте се припознали в някои от фантастичните герои, можете да откриете кой от тях най-много прилича на вас според вашия зодиакален знак.

Резултатите определено ще ви изненадат, както и ще ви развеселят искрено. А и ще ви върнат в онзи момент от живота ви, когато все още вярвахте, че чудесата наистина съществуват и светът е едно приказно и невероятно място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати