Зодии

Какво вещаят Звездите за днешния ден - 22 октомври?

Луната продължава да е в Рак. Този знак закриля семейството и носи неподправени деликатност и интуиция. В същото време обаче Луната попада в конфликтен аспект с Уран още от 10 сутринта и следва квадрата с Меркурий и Слънцето. Това нажежава атмосферата и води до особено напрегнати аспекти. Стремете се да запазите равновесието, колкото и крехко да е то. Конфликтният и манипулативен тон може да се тушира с миролюбив и деликатен.

Овен – През деня емоциите ви ще бушуват. Това води до натрупване на стрес и напрежение. В общуването с другия пол смущенията също ще са чести. Отчуждения и раздели. Репутацията ви е застрашена от неразумни емоционални избухвания. Денят определено ще е изпитание. Трудности в семейството, в отношенията с партньора и на работното място. Здравето ви е застрашено.

Овен

Телец – Обществените и бизнес делата ви носят нови контакти и ви издигат в очите на околните. Моментът е подходящ за всякакви финансови операции и сключване на сделки. Партньорството с другия пол също е успешно.

Близнаци – Щедростта ви ще ви донесе подкрепа от началници, колеги, партньори и високопоставени лице. Доверието към вас се затвърждава и носи внимание и възход. Самостоятелната работа ще е особено успешна. Помогнете на нуждаещите се. Денят е подходящ за пътувания и преструктурирания.

Рак – Това определено не е вашият ден. Не предприемайте нищо важно, защото загубите и проблемите ви дебнат от всякъде. Склонни сте да проявите лицемерие, екстравагантност, липса на такт и арогантност. Това пречи на разрешаването на бизнес въпросите. Освен това давате прибързани обещание и харчите без нужда пари, които всъщност нямате. Избягвайте хазарта и отложете всичко по-важно.

Лъв – Днес силата ви е в своя пик. Всеки проблем се разрешава лесно и във ваша полза. Имайте повече доверие на околните. Доверете се на техните знания, умения и мъдрост. Ще получите неочаквана подкрепа от няколко страни. Правните въпроси са лесно разрешими. Сключването на сделки и финансовите спекулации са успешни.

Дева – Интимните и приятелски отношения ще ви донесат удовлетворение. Настроението ви е добро. Общителни сте и се радвате на малките радости в живота. Периодът е добър за нови запознанства. У вас се настанява чувство за стабилност и уравновесеност. Всички проблеми ще се разрешават с лека ръка.

Везни – Днес е денят, в който всеки правен проблем, съдебен процес и заведено дело ще се разрешават във ваша полза. Речи, брифинги, срещи – ще ви върви във всичко. Денят е перфектен за разширяване обхвата на дейности или започване на нов проект. Плануването на дългосрочни пътувания ще доведе до отлични резултати.

Скорпион – Вие сте уравновесени, с балансирани емоции и идентичност. Чувствате се и изглеждате добре. Аспектът е всеобхватно позитивен. Влиянието му ви помага да успеете в много области, особено в тези, в които се изисква добра преценка. Амбициозни сте и ви върви.

Планети

Стрелец – Моментът е особено подходящ за пътувания. Комуникацията с чужденци, инвестициите и работата за чужди фирми и сделки в чужбина дават отлични резултати. Печалбата от лотарията за пръв път е напълно реален шанс пред вас – възползвайте се. Пред вас се отварят нови перспективи. Работата с документи е успешна.

Козирог – Днес сте изключително самоуверени. Ако обаче потърсите подкрепа и разбиране обаче, това може да се приеме като проява на лош вкус. Не вадете наяве своите догматизъм и ограниченост. Не търсете похвали и внимание, както и признание за вашите качества. Колкото и да се опитвате, няма да успеете да постигнете така бленувания висок социален статус. Сблъсъците със закона, под една или друга форма, също не са изключени. Чуждестранни граждани или фирми ще се опитат да ви измамят.

Водолей – Печалбите, свързани с бизнес контакти и реклами за чужди граждани, ще са завидни. Все пак ще се наложи да избягвате разноските, защото сте склонни към разточителство и надхвърляне на бюджета. Денят е един от най-добрите за тази година. Добро настроение и здраве, финансова помощ и възможности за печеливши инвестиции.

Риби – Днес аурата ви е изключително приятелски настроена. Привличате оптимистично настроени хора. Ще се наслаждавате на свободните часове, прекарани със семейството. Околните са възприемчиви към идеите и помощта ви. Ще получите положителни отзиви относно представянето си и усилията, които полагате за всички.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията