Хороскоп

Какво вещаят Звездите за днешния ден - 20 октомври?

И днес Луната продължава да е в Близнаци. Денят ще е продуктивен едва до 14 часа, тъй като в интервала има и Луна без курс. Въздържайте се от дейности и работа, изискващи концентрация. Преди обед Меркурий влиза в точна опозиция с Уран, което носи един напрегнат и конфликтен аспект. Не водете преговори, не търсете информация, не подписвайте документи - изобщо не правете нищо важно. Много внимавайте с шофирането, електроуредите и машините. Пазете се и не се натоварвайте. Аспектът силно натоварва нервната система и ще се задържи до утре.

Овен – Вдъхновени сте и искате да участвате в обществените дейности. Ентусиазмът ви ще зарази околните и ще активира колегите, сътрудниците и шефовете ви. Това определено е вашият ден. Излъчвате магнетизъм и неподправен чар. Ще се радвате на финансова помощ и идеологична подкрепа. Някои от вас ще се впуснат в офис романс.

Телец – Аспектът днес носи в живота ви точно това, от което имате нужда. Дали печелите или губите – това е резултат от минали действия. Резултатите или ще покрият щедро сметките ви, или ще ви дадат суров урок. Ще чувствате, че всичко пада на вашите плещи – това не е така. Споделете натоварването. Аспектът понижава енергията, затова са ви нужни повече почивка и сън.

Близнаци – Склонни сте да проявите безсърдечие, като отхвърляте чуждото мнение. Това може да изиграе лоша шега. Арогантността и завишената амбиция вървят ръка за ръка с материалните загуби. Не влизайте в бизнес отношения. Дори обичайният обмен на мнения с колеги е пагубен. Не търсете подкрепа или финансова помощ, защото няма да ги получите. Няма да получите и така желаните кредити или заеми, на които така разчитахте. Ще изпитате трудности при изпълнението на обещания и задължения.

Рак – Срещите с важни личности, шефове и организации трябва да се отложат. Най-доброто решение е да стесните социалните си контакти до минимум. Откажете се от всякакви сделки и много внимавайте при работата с документи. Всяка работа, изискваща точност и задълбоченост, трябва да се остави за друг ден. Партньорите ви няма да спазват обещанията си. Не бъдете екстравагантни или арогантни – това ще се обърне срещу вас. Може да чуете критики и клевети по свой адрес.

Лъв – Проявявате внимание към околните и напълно разбирате техните интереси и увлечения. Денят е прекрасен за сключване на сделки и подписване на успешни и печеливши договори. Официалните срещи и приеми също ще са успешни. Успешно разрешените правни въпроси ще ви донесат солидни доходи.

Зодии

Дева – Фокусирани сте върху партньорствата, приятелствата, любовта и връзките. Съвпадът на планетите вещае започването на стабилна връзка и закриля сключващите брак. Останалите трудни аспекти обаче могат да са както позитивни, така и негативни, и да доведат до раздели. Що се отнася до красотата и модата, ще сте крайно заинтригувани. Неразумното пръскане на пари обаче сериозно може да навреди на бюджета ви.

Везни – Чарът и обаянието ви привличат вниманието към вас. Ще получите разбиране и подкрепа, както на психологическо ниво, така и в чисто материален план. Добротата и оптимизмът ви ще помогнат за разрешаването както на бизнес проблемите, така и на тези в семейните отношения.

Скорпион – Склонни сте да поемате нови отговорности. Успешното им изпълнение ви помага да се изкачите нагоре в йерархията. Ще ви похвалят. Може да получите и награда. Някои от вас ще предприемат кратко пътуване, отново свързано с бизнеса.

Стрелец – Чарът и физическата ви привлекателност се засилват. Контактите ви с противоположния пол, независимо дали са лични или работни, дават положителен резултат. Склонни сте да обръщате твърде много време на външния си вид, което днес също ще е във ваш плюс, но пък ще ви отклони от бизнеса – изберете си приоритет. Популярността и влиянието ви се увеличават. Успехите, извличането на печалби и инвестициите на капиталите също носят невиждани резултати. Част от бюджета отива за развлечения, бижута и красиви вещи. Внимавайте да не превишите възможностите си.

Козирог – Ще ви сюрпризира възможността за близко пътуване. Будният ум, градивното мислене и доброто разбирателство са характерни за вас днес. Комуникацията с всички – от началници до най-близките ви, протича прекрасно. Моментът е подходящ за обсъждане и намиране на решение на назрели проблеми. Съставете семеен план.

Водолей – Днес ще ви връхлетят емоции, чието влияние ще отеква до края на месеца. Проблемите се синтезират в частност в личните отношения. Ще ви е трудно да приключите връзка, в която съзирате нерешителността на партньора. В семейството нещата не текат гладко. Положението е същото и в обществените и финансови взаимоотношения.

Риби – Това определено не е вашият ден. Отложите важните планове. Държавни служители може съвсем да объркат плановете ви. Приемете съдбата си и просто изчакайте денят да мине. Отложете пътуванията, бизнес делата, подписването на сделки и договори. Некоректно отношение ще наложи да потърсите правата си.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията