Хороскоп

Какво вещаят Звездите за днешния ден - 19 октомври?

Днес и утре са двата най-напрегнати дни от седмицата. Не планирайте нищо важно, отложете всички нови начинания, инвестиции и търсене на работа. И двата дни са заредени с крайно конфликтна енергия, която ще дестабилизира всичко започнато. До 15 часа Луната е в Близнаци и опозиция на Сатурн. Това забавя действията и води до непредвидени усложнения. Погрижете се за здравето си, защото имунитетът е занижен. Въпреки всичко точният съвпад на Марс и Плутон носи сила, мощ и възможности за промяна и трансформация. В същото време е носител и на агресия и конфликтност.

Овен – Днес ви изпълват нови идеи. Усещате прилив на жизненост. Капацитетът ви за работа е огромен и е в пълен унисон с възбудата и духовните преживявания. Отношенията с противоположния пол са ви интересни, но и неясни. Вслушайте се в съветите на околните – ще получите добра идея за изкарване на пари.

Телец – Днес у вас се наслагват огорчение, песимизъм, апатия и депресия. Очаква ви забавяне в работата и нерешителност, което води до взимане на крайно неправилни решения. Проблеми със здравето, активиране на хроничните заболявания. Периодът е добър единствено за усамотение.

Близнаци – Чувствате се както и изглеждате – перфектно. Емоциите ви са балансирани и свободно изразявате идентичността си. Денят за вас е изключително позитивен. Енергията днес ви помага да успявате в областите, където е нужна добра преценка. Личната амбиция е нещото, което ви мотивира да продължавате напред.

Рак – Отложете всички срещи с важни личности, шефове и официални организации. Стеснете контактите си до минимум. Много внимавайте при работата с документи. Не се впускайте в нищо, което изисква точност и задълбоченост. Не очаквайте някой да спази обещанието си. Избягвайте екстравагантните решения и не бъдете арогантни – това ще се обърне срещу вас.

Лъв – Днес ще спечелите популярност в бизнес средите. Моментът е добър за финансови операции и сключване на сделки. Всичко, свързано с недвижими имоти и хранителни продукти, води към успех. Бизнес сътрудничеството с партньори от другия пол води до невиждани успехи.

Дева – Емоционалната ви потребност ви води към неминуем успех. Въпреки това ще има затруднения, ако егото и чувствата ви са в противовес. Не им позволявайте да ви разфокусират – следвайте неотлъчно пътя си. Дистанцирайте се от случващото се около вас. Само така ще съумеете да получите нова перспектива за случващото се. Склонни сте да реагирате на база на неразрешените си проблеми и подсъзнателните желания.

Зодии

Везни – Преизпълват ви жизненост, енергия и желание за включване във всякакви надпревари и конкурси. Ще сте способни да разрешите всеки проблем с лекота. Ежедневните и бизнес ангажименти може и да са много напрегнати, но това не трябва да ви спира. Ще получите подкрепа и похвала. Контактите с държавни институции и обсъждането на парични въпроси ще преминат успешно.

Скорпион – Критичните бизнес въпроси днес най-после ще се разрешат. Изпълват ви нови идеи и желание за творческа изява. Приятели и колеги ще ви провъзгласят за лидер. Взаимоотношенията на работното място са успешни. Използвайте енергията на деня, за да разрешите проблемите около капиталовите инвестиции и рисковите финансови операции.

Стрелец – Егото ви ще надделее днес. Това води до крайно негативни резултати. Обуздайте емоциите си. Само така ще дадете възможност на новите перспективи да дойдат и във вашия живот. Опитайте се да балансирате. Отдайте се на медитация или духовни практики. Реагирате остро на всичко. Причина за това са вашите подсъзнателни желания и неразрешени проблеми.

Козирог – Вие сте нервни, разпилени и изпитвате изключително силно нежелание за работа. Причина за лошото ви настроение е писмо. Днес ви очакват неприятни разговори и неуспешни преговори. Неподходяща мания ви води към малки неприятности. Решенията в работата, в личния или интимния живот също няма да доведат до нищо хубаво.

Водолей – Днес сте обзети от един всеобхватен позитивен аспект. Влиянието му ви носи късмет във всяка една област. Изключително мотивирани сте да успеете и в крайна сметка достигате висините. Уравновесени, позитивни и емоционални, вие сте пример за околните.

Риби – Бързо сменяте настроението си и това пречи до крайност на работата ви. Няма кой да ви гласува доверие, липсват ви подкрепа и разбиране. Околните ще се противят на всяка ваша инициатива. Не следвате графика си и не успявате да формулирате задачите си. Разходите се увеличават. Не правете никакви сделки и не сключвайте никакви финансови сделки. Най-добре е да прекарате деня сами.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията