Нумерология

Вашият нумерологичен хороскоп до 9 октомври

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас, първо трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Тази седмица ще загубите нещо, от което отдавна сте искали да се отървете, но не сте имали смелост. Това е единственият вариант да раздвижите статичната ситуация, в която сте попаднали. Правните въпроси ще се движат във ваша полза. Някои неща ще изглеждат заплетени, докато не вземете твърди и крайни решения. Ще получите това, което смятате, че заслужавате. Важно е да вярвате, че заобикалящия ви свят ще ви донесе оптимистични мисли и ситуации.

2 – Положителният поток ще ви донесе завишена доза енергия. Вършете тежката работа с увереност. В средата на седмицата емоциите могат да ви дойдат в повече. Звездите ви позволяват да разбиете на пух и прах предсказуемите стереотипи. В четвъртък ще трябва да изясните нещо неясно във връзката, което ще ви донесе чувство на съжаление. Свържете се с любим човек, който живее далеч. Нова информация ще ви помогне да видите нещата по различен начин.

3 – Тази седмица ще сте крайно дисциплинирани, което ще ви помогне да съсредоточите енергията си върху практичните неща. Ще имате достатъчно сила да се справите с рутинните и повтарящи се задачи. Работата няма да намалее до края на седмицата, но това не трябва да ви притеснява особено. Приемете, че да се чувствате нещастен, понякога е част от живота. Разберете, че тези, които обичате също са хора и понякога грешат. Чувствителни сте към нуждите на околните този уикенд.

4 – Близки приятели ще поддържат разнообразието в живота ви и ще ви карат да сте по-активни. Може да сте се чувствали особено стресирани в последните седмици. Тази седмица звездите ви позволяват да забавите, да си починете и да подобрите настроението си. Обземат ви оптимизъм и вълнение. Страховете и притесненията са зад гърба ви. Време е за мощен тласък напред. Обърнете се към най-близките и доверени хора за съвет. Бъдете честни.

5 – Ще усетите, че цялата енергия тази седмица е насочена в работен план. Забавете и останете фокусирани. Ще ви се наложи да направите крачка назад, а на някои от вас – дори да си останат у дома за кратко. Направете проучване на възможностите за правене на пари. Ще ви се наложи да запазите спокойствие и внимателно да разгледате ресурсите и потенциалните възможности. Бъдете предпазливи към обяви за работа от вкъщи. Емоциите ви бушуват. Ще почувствате силна нужда да поговорите с някой. По-лесната енергия идва в края на седмицата.

6 – За да се справите с тази седмица, ще трябва да заложите на оптимизма и доброто отношение към хората и животните. Седмицата ще е крайно стресираща, особено за по-крехките. Някои от вас ще се посветят на преследването на мечта. Намерете начин да бъдете полезни, като същевременно поддържате графика си прост. Не проектирайте страховете си за бъдещето върху текущите събития. Ще имате късмет в любовта. Залагайте на простите радости в близост до дома. Смехът е най-доброто лекарство.

Нумерологичен хороскоп

7 – Ще се фокусирате върху простите удоволствия. Сега не е времето да доказвате собствената си гледна точка. Може да ви се струва, че нищо не е под контрол и е извън силите да се справите, но не е така. Доверете се на съветите и подкрепата на семейството и стари си приятели. Приемете всяко предложение да се измъкнете за малко и да се позабавлявате. Градинарството и изобщо всеки контакт с природата ще ви помогне да останете балансирани.

8 – Дойде времето, в което трябва да сте търпеливи. Ще се чувствате така, сякаш се движите през гъста мъгла. Потърсете начин да се върнете в ситуация, която ви дава възможност да откриете себе си. Това ще ви помогне да положите основите за бъдещето. Да получите това, което искате, отнема време. Бъдете много честени във всичките си взаимоотношения. Ако успеете да забавите, натрупаният стрес от последните месеци ще е по-малко досаден.

9 – Периодът ви позволява пълноценно да се насладите на красотите на природата. Ако имате вяра, ще можете да откриете надеждата дори в най-тъмните кътчета. Прекарайте колкото се може повече време в близост до вода. Артистичните занимания могат да се окажат много забавни и приятни. Звездите подкрепят консервативния подход и спестяването за бъдещето. Сега не е времето да се чувствате като провал. Една реалистична оценка на ситуацията ще ви помогне да се почувствате под контрол.

11 – Бъдете честни и отворени за това къде в живота и развитието си се намирате. Протегнете ръка и позволете на околните да ви помогнат. Бъдете готови да се учите от стресовите ситуации на работното място или тези между вас и приятелите ви. Може да се почувствате раздразнени, ако трябва да се справяте с проблемите на другите. Бъдете възможно най-мили. Все пак не е честно да се грижите за щастието на всички останали, не и за себе си.

22 – Звездите ви поставят в засилена социална позиция тази седмица. Това подкрепя откриването на важни решения и намирането на работа. Бъдете търпеливи и не си позволявайте да се откажете. Здравето ви се подобрява. Във финансов план нещата все още са в задънена улица. Ако промените начина, по който мислите за наличните си ресурси, може да направите неочакван пробив. Понякога стената, в която мислите, че се удряте, може да се окаже врата. Решете с какво и без какво може да живеете.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията