Хороскоп

Ето я прогнозата на звездите за днес – 30 септември

До 11 часа се ограничавайте и не вършете никаква делова работа, тъй като Луната е без курс. Използвайте времето за домакинска работа и подреждане. Може да заложите и на медитация и духовни практики. След това Луната навлиза във Везни и сключва напрегнат аспект с Марс.

До 16 часа ще се настани напрежение и са възможни конфликти. През деня се отървете от всичко ненужно, завършете започнатото и се освободете от енергиите и емоциите. Не започвайте нищо ново. Утре е Новолуние и трябва да го посрещнете напълно обновени и освободени.

Овен – Денят е особено успешен в работно отношение. Високата ви продуктивност се съчетава идеално с потенциалния напредък, който ви очаква за в бъдеще. Благоприятен период за кандидатстване за работа и повишения. Звездите ви съветват да направите съвместни планове и да намерите решения на съвместните задачи с любимия и семейството. Най-обикновените отношения могат да се превърнат в интимни.

Телец – Днес сте в плен на собствените си фантазии. Учудващо светът ще се окаже точно такъв, какъвто си го представяте. Нищо няма да е подвластно на логиката, нито ще се влияе от мнението на околните. В любовен план ще получите дори повече, отколкото очаквате.

Близнаци – Ентусиазмът и оптимизмът ви са една особено печеливша комбинация. Днес определено ще бъдете на точното място в точното време. възползвайте се максимално от добрия си късмет. Аспектът е добър за пътешествия и добри новини, отнасящи се до обучение. Вярвайте в бъдещето, но не пропускайте да направите своя план и точките, които искате да следвате. Звездите ви помагат да разрешите семейните си проблеми без много шум.

Рак – Оптимизмът ви изпълва и вади най-доброто от вас. Ще искате да опитате всичко тук и сега. Най-големи успехи ще постигнете, ако се заемете само с това, което можете да свършите и което сте обещали. Аспектът определено ви активира. Практичният подход и солидните усилия ще са начин да проявите късмета си. Ако знанието е вашата мотивация, аспектът ще подпомогне учението.

Лъв – Не губете времето си и се съсредоточете върху целите си. Не се спирайте пред нищо, дори да се наложи да смените работата си. Бъдете активни, споделете плановете си с околните и не отказвайте помощ. Ако имате възможност да отдъхнете, то заложете на физическа активност и спорт като цяло. Той ви ободрява. Няма да ви навреди някой и друг сладкиш.

Дева – Звездите ви съветват да заложите на нетрадиционния подход към нещата днес. Планирането на екскурзия в чужбина определено ще ви ободри. Не разгласявайте навсякъде намеренията си. Вършете всичко тихо и прикрито, за да не се опита някой да разруши щастието ви. Днес следвайте максимата, че печелят само тези, които действат сами.

Везни – Денят е предопределен за дълбоко проникване в мистичния свят на всичко, което ви заобикаля. Опитайте се да проявите най-добрите си качества. Само така ще се придвижите напред. Активността ви ще бъде посрещната възторжено от околните и колегите.

Зодии

Скорпион – Периодът не е добър за импулсивни действия. Ще се справяте добре само ако действате по предварително подготвен план. Енергията и подвижността ви са високи. Това ще е позитивно само ако ги насочите в правилната посока. Намалете темпото, за да избегнете инцидентите. Не общувайте със сприхави и агресивни хора. Отстъпете при първия знак за конфликт.

Стрелец – Затрупани сте със задължения. Трудно ще приключите всичките си задължения. Склонността ви да се поддавате на внушения и чуждо влияние днес ще се окаже пагубна. Всичко това ще пречи на стремежите ви. Заложете на трезвия ум и сдържайте приказките си.

Козирог – Вие се намирате в измамния свят на собствените си чувства. Ще попаднете във вихъра на своеобразна еуфория. Следете стриктно какво казвате и вършите. Заложете на спорта – само той ще ви помогне да премахнете напрежението.

Водолей – Днес ще се наложи да игнорирате собствената си интуиция. Действайте само на база на трезвия разчет на нещата. Съдбата ще ви постави пред изпитание, с което ще трябва да се справите. Бъдете пестеливи, защото средствата ви са на привършване.

Риби – Попадате в период на постоянно противопоставяне с околните. Нужно е да активизирате всичките си сили. За да съберете мислите си и за да се мотивирате за повече успехи, то се захванете активно със спорт или физическо натоварване.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията