Мистериозни създания стряскат жителите на грузински села

Извънземни

Странни създания вече на няколко пъти посещават селца в източна Грузия и всяват страх в местните жители. Пришълците напомнят много на човешки същества, но според селяните те определено не са хора. По думите на изплашените очевидци, успели да ги зърнат, те в никакъв случай не са агресивни. Въпреки това жителите на селата са изплашени и не знаят как да процедират при среща с мистериозните същества.

Сред „щастливците“, успели да зърнат странните създания, е и пенсионерката Нина. Само преди броени дни тя успяла да се натъкне на същество, което вече месеци наред стряска жителите на мястото, където тя живее. Нещото, както жената нарича създанието, стояло точно пред нея в двора.

Излязох от вкъщи и се озовах пред странно създание, облечено в нещо черно. То беше с издължено лице и червени, блестящи очи. Когато го видях, буквално онемях. Няколко минути се гледахме безмълвно, а след това то избяга в съседния двор, без да ми стори нищо лошо, разказва жената.

Подобни истории разказват и жители на съседни села. По думите им не става въпрос за един пришълец, а за няколко. По тази причина и със случаите вече са се заели съвсем сериозни грузински уфолози. Те почти всеки ден посещават селата, от които са подадени сигнали за присъствие на извънземни, но засега не са се натъкнали на въпросните същества.

И докато специалистите се опитват трескаво да докажат, че мястото редовно е посещавано от инопланетяни, някои грузинци се отнасят скептично към случващото се, тъй като не вярват, че новите обитатели на селото са с извънземен произход, пише Paranormal-newsRu.

Преди време чух странен шум навън и когато излязох да проверя, видях на двора огромни човешки следи от обувки, към 46 номер. Това е човек. Не вярвам да става въпрос за извънземни или пък за полтъргайст. Вероятно това е дори група от няколко души. Но не знам по каква причина правят всичко това, смята жител на поредното село, навестено от мистериозни създания.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари