Силата на Кръстова гора идва от Космоса

Кръстова гора

Кръстова гора е едно от най-тайнствените места у нас, където редица хора са намерили изцеление дори на страшни заболявания като рак. Обектът е известен с необикновената си сила от стотици години, но и днес никой не може да каже със сигурност на какво се дължи магическото въздействие на Кръстова гора. Предполага се обаче, че силата на местността е свързана с намираща се там частица от божия кръст, както и с енергия, идваща чак от Космоса.

Кръстова гора се намира на около шестдесет километра от Пловдив. В края на всяко лято в нощта срещу Кръстовден, когато силата на това място е най-мощна, тук се случват невиждани чудеса, заричат се хора, станали свидетели на знаменията.

Всяка година около 14 септември християни от страната и чужбина идват в манастира Света Троица, издигащ се в Кръстова гора. Хората пристигат в този край, надявайки се, че то ще им помогне да се избавят от проблемите си.

Според църковното предание именно на територията му е била открита частица от светия кръст Христов, на която се дължи и необикновената му сила. По думите на някои магове обаче мястото разполага с необикновена енергия още преди появата на Исус Христос.

Главни виновници за това са минерали, намиращи се под почвата. Именно те пречупват космическата и земната енергия, а лъченията въздействат положително върху живота и здравето ни, смята маг Ивайло.

По думите му хората идват тук, за да се справят с трудностите си, а благодарение на силната им вяра това става още по-възможно, пише ТрудБг. Маг Ивайло разяснява, че още преди идването на Исус по тези места е имало светилище, изпълнено с религиозни постройки.

Обитателите на района са идвали тук, за да отправят молитви за здраве и благоденствие. Още тогава мястото е било силно енергийно. В последствие обаче езическите храмове са били премахнати.

Въпреки това и днес на това място се случват чудеса. Но за да станат те, човек трябва да има силна вяра и да е с числи помисли, предупреждава екстрасенсът.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари