Седмичен хороскоп

Звездната ви прогноза в седмицата до 18 септември

Тази седмица ще е по-напрегната и емоционална, за това вина има не само ретроградният Меркурий, а и предстоящото лунно затъмнение в Риби. Неблагоприятната позиция на Луната ще ни прави по-изнервени и емоционални.

Овен – Пазете се от емоционални капани

Перфекционизмът и вроденият ви идеализъм ще работят срещу вас през новата седмица и ако надеждите ви за проектите, по които работите от известено време насам, са твърде нереалистични, ще останете силно разочаровани. В дните до 18 септември трябва да се пазите от емоционални капани, тъй като хората, преструващи се жертви, ще ви използват в свои интерес. Предварителни проучвайте фактите, преди да се заемете с каквото и да е било.

Телец – Бъдете внимателни с думите

През новата седмица е възможно да нараните с думи ваши близки хора. Трябва да сте внимателни с разговорите и се старайте да обмисляте предварително думите си. На работа е възможно да те по-разсеяни от обикновено и това да е причината за недоброто ви представяне в следващите няколко дни. Старайте се да не привличате вниманието, защото успехите ще се забелязват заедно с неуспехите. Работете по своите дела, без да взимате предвид мнението и съветите на околните.

Близнаци – Очаквайте силни критики и негативизъм от околните

Поставяйте под въпрос всяка информация, с която се сблъсквате, дори и ако тя идва от авторитетни лица. През тази седмица ще трябва да се защитавате от критиките на околните. В никакъв случай не взимайте ролята на жертва, защото това само ще засили негативизмът срещу вас. Опитайте се да поемате ударите на околните, без да избухвате и да ги нападате, което ще е много трудно, но след като периодът отмине, ще бъдете по-доволни от себе си.

Зодия Рак

Рак – Очаквайте грижи около работата

Тази седмица ще намирате хармония и спокойствие само у дома. Ще имате силно желание да промените обзавеждате в дома си, което да ви разсее от сериозните проблеми в службата. Голяма част от проектите ви на работа няма да осъществяват по план. Някои от тях се забавят заради различни препятствия. Не може да разчитате и на подкрепа от колегите, тъй като гледните ви точни ще са в две различни крайности и трудно ще намирате общото помежду си.

Лъв – Духовният и материалният свят ще се сблъскат

Странното ви поведение ще учудва околните тази седмица, а то най-вероятно ще е провокирано от разминавания между очакванията ви и реалността. Тази седмица ще стане ясно, че в последно време ще влагали сили и надежди в напълно безсмислени идеи. Сблъсъци ще има и между духовния и материалния ви свят, като няма да сте сигурни с кои действия ще останете верни на себе си. Използвайте трудните дни, за да извадите важни поуки от тях.

Дева – Сдържайте емоциите си пред началниците

Тази седмица ще е много нервна за вас, но не бива да изостря допълнително напрежението като проявявате излишно нетърпение около изпълнението на проектите си. В никакъв случай не демонстрирайте силните чувства пред началниците или хора с висока позиция в обществото, тъй като това навреди на авторитета и достойнството ви. През следващите дни ще сте натоварени с повече отговорности, но те ще са шанс да натрупате повече опит.

Везни – Не се поддавайте на чувството за безсилие

Луна

Напрежението тази седмица ще ви кара да се чувствате безсилни пред чакащата ви работа. Но вместо да се отдавате на чувството за безпомощност, може да мобилизирате силите си и да работите въпреки трудностите. Не избухвайте, ако се почувствате засегнати от някаква несправедливост, а фокусирайте вниманието си върху дългосрочните планове. Съдбата е на ваша страна и макар че в дните до 18 септември няма да виждате нейната намеса, след като периода отмине, ще разберете, че всичко се е наредило във ваша полза.

Скорпион – Търсете мнението и съветите на близките си

В дните до 18 септември страховете ви ще са много по-силни от обикновено и притеснени да не направите фатална грешка, може да изпуснете чудесни възможности. Използвайте социалните си контакти и мнението на най-близките си хора, за да се насочвате в разнообразието от възможности. В никакъв случай не се подавайте на импулса да останете на едно и също място само защото за момента ви дава сигурност. Търсете повече информация и съвети от околните, за да реализиране някои промени.

Стрелец – Трябва да вземете важно решение

Тази седмица обстоятелствата ще ви принуждават да вземете важно решение по въпрос, за който все още се колебаете. Няма как да избягате от отговорностите, а ако продължите да отлагате, ситуацията ще се развие във ваш ущърб. Нужно е да бъдете малко по-храбри и да рискувате. Използвайте предварителната информация, която сте събрали по въпроса, и няма да вземете грешно решение.

Козирог – Трудно ще преглъщате мнението на околните

Въпреки че ви се иска да живеете мирно и в разбирателство с другите, тази седмица няма да имате възможност за това, понеже провокациите ще идват от най-различни места. Ще имате усещането, че околните са се организирали срещу вас и се стараят да ви провалят. Трябва да се заредите с повече търпение и да продължите с работата по важните за вас дела, без да обръщате внимание на чуждото мнение. Сдържайте емоциите и реакциите ще, защото те ще ви навредят.

Водолей – Очакват ви сериозни конфликти

През седмицата ще влизате в сериозни спорове с околните, тъй като вашите принципи и мечти ще влизат в противоречие с техните. Конфликти са възможно около осъществяването на предварително замислени планове, тъй като събитията няма да се подреждат точно по график. Старайте се аргументите ви да са обвързани с темата и не се поддавайте на емоционалното напрежение, понеже то ще ви провокира да направите или кажете нещо, за което по-късно да съжалявате.

Зодия Риби

Риби – Събитие, което очаквате, ще се забави

Настроението ви ще е по-мрачно през тази седмица, тъй като събитие, което отдавана чакате, все още се бави и дори вече се появяват знаци, че никога няма да се осъществи. Проблемите най-вероятно се коренят с погрешната информация, които получавате, или в пропуски при комуникацията. Не вървете към постижения и осъществяване на целите на всяка цена, тъй като това ще ви навреди. По-добре отделете време, за да разгледате по-подробно плановете си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията