Доказано! Тровят ни с токсични препарати от въздуха

Отрови

НАСА призна – тровят ни с тежки метали и ваксини от въздуха. Литий се впръсква в земната йоносфера от 45 години, за да се помогне на хората с маниакална депресия и биполярно разстройство.

Разкритията направи ученият от НАСА Дъглас Роуланд. И въпреки че пред медиите той твърди, че всичко това се прави с цел да се помогне на хората, това изобщо не е така. Истинската цел е масите да се превърнат в глупави роби, които дори не осъзнават своето пленничество.

Пръскането с литий стартира през 1970-та. Дискусията относно подобни аерозолни ваксини се води от много години. Медицинските списания твърдят, че те могат да бъдат използвани в развиващи се страни и бедстващи райони. В Приложение на аерозолните ваксинации върху населението, публикувана в научното медицинско списание Пуб Мед, се потвърждава, че няколко хиляди човека вече са ваксинирани по този начин срещу грип и дребна шарка.

Там се изразява и теорията, че методът може да се прилага успешно и за контрол на страни с многобройно население. Неофициално се смята, че това се случва и на практика и то още от 2003-та. В дискусия за аерозолните ваксинации, поместена в Журнал за медицината Ню Ингланд пък е упоменато, че те са тествани върху деветмесечни деца в Индия.

Медикаментите се прилагат върху масите безнаказано. Световната здравна организация твърди, че само проучва аерозолните ваксини. Други агенции не се свенят да признаят, че целта им е да стелиризира населението. Оказва се обаче, че освен това се цели и пълен контрол над съзнанието на хората.

Днес Централата на Генния технологичен регулатор обсъжда дали да не лиценз на ПаксВакс Австралия за планирано пръскане на ГМО-ваксина. В нея се съдържаща жива бактерия на холера. Ако бъде разрешено, това ще стане в Куинсланд, Южна Австралия, Западна Австралия и Виктория.

Кемтрейлс

Практиката не се прилага само в САЩ. Насилственото ваксиниране се прилага в много страни, включително и България. Докато в миналото от въздуха пръскаха плевелите с пестициди, то днес вредители в очите на власт имащите са хората. Над нас се изливат всякакви химически смеси, вируси и други агенти.

Литият, който се пръска, се представя като безвреден. Реално обаче той влияе върху нивата на серотонина и норепинафрина, секретирани от ендокринната система и води до промени в мозъка. Психиатрите имат позволение да изписват терапия с литий на психично болни хора. Въпреки това те смятат терапията за рискована и опасна, тъй като правилната доза е трудна за преценяване.

Идващият от въздуха литий обаче си има компания - бактерии, вируси, паразити, гъбички, карциногени, токсини. Те влияят на целия организъм и водят до съзнателната и интелигента манипулация на организираните навици и мислене на масите.

Това е основен елемент на демократичното общество, невидим механизъм, който позволява на невидимото правителство да управлява с истинска власт.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари