Духът от Демир баба отново беше забелязан

Духът от Демир баба

Призракът, бродещ в района на Демир баба теке край село Свещари, отново напомни за себе си. Този път безплътната тайнствена фигура, която вече години наред притеснява гостите на комплекса, бе забелязана от автомобилния състезател от Исперих Александър Бурдин и помощника му Мариян Иванов.

Двамата се натъкнали на духа преди дни, докато правели среднощни спускани и изкачвания по виражите в Сборяново. Докато се движели с автомобила, младите мъже ненадейно забелязали размит човешки образ до едно от близките дървета.

За да го видят по-отблизо, те спрели колата и излезли от нея, като междувременно Бурдин дори започнал да прави видеозапис с телефона си, пишат от Екип7Бг. Изведнъж обаче се чул някакъв стряскащ шум и мъжете побързали да се върнат в колата и да се махнат от злокобното място.

Припомняме, че това е четвъртият път, в който хора от района съобщават за среща с призрака от Демир баба теке.

Демир баба теке

За пръв път тайнственото създание беше забелязано през 2013 година, когато Марика и Искрен Събеви от Исперих го забелязаха на снимки, които си бяха правили с приятели в района.

На следващата година духът се появи отново на фотоси на други техни съграждани. Тогава момчешка компания успя да запечата призрака по време на вечерна почерпка на открито. През 2015 година пък на страховития феномен се натъкна семейство от Завет.

И независимо от множеството разкази на местните и репортажите по националните медии загадката на духа остава тайна и продължава да вълнува цяла България. Дали сега, след като мистериозното създание беше заснето и на видеозапис, случаят ще се разсекрети, предстои да узнаем.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Stoqnka Nikolova
Stoqnka Nikolova
20.01.2017 23:00
И аз съм ходила там наистина е много странно място понеже ходих ме в най-горещото лято всичко живо вечер гледаше на хладинка да се всре но като пристигнах ме на мястото беше ужасно студено може би под нулата нямам идея и постоянно момичета казваха че усещат че някой ги наблюдава
0
0