Дневен хороскоп

Какво вещаят звездите за вас днес – 19 август

Пълнолунието от вчера все още въздейства на събитията в живота на всички зодии. Луната е в Риби, което означава повишени емоции, състрадание и силни преживявания. До 14 часа ще усещате влиянието на Сатурн, който ще ви наложи да се съобразявате с околните. След това Луната съвпада с Нептун и носи успехи в работата. Приятно изглеждащият аспект обаче крие лъжи и илюзии, така че внимавайте.

Овен – Вишестоящите ще ви гласуват по-голямо доверие. Ще успеете да утвърдите позициите си, което ще донесе похвали и подкрепа. Партньорите ви възприемат позитивно всяка ваша идея. Смелост, решителност, физическа активност, инициативност и самочувствие – вие сте олицетворение на всички тези думи. В отношенията с любимия и семейството сте доста активни в общуването.

Телец – Денят е перфектен за финансови операции и сключване на сделки. Бизнес отношенията, особено с противоположния пол, ще са успешни. Посветете деня си на хармонизиране на отношенията в дома. Психическото ви здраве е разклатено, нуждаете се от дълга почивка. Не предприемайте нищо крайно.

Близнаци – Настроението ви се променя постоянно. Това ще попречи на работата ви. Няма да получите нужните подкрепа и разбиране. Подчинени и колеги ще се съпротивляват срещу методите ви. Разходите ще се повишат, а задачите ще стават все повече и повече. Най-добре е да си вземете отпуск днес. В отношенията с партньора и децата ще настъпят трудни времена. Не са изключени скандали и конфликти.

Рак – Днес сте истинска фурия. Предстои ви добра покупка, сполучлива сделка и изгодна финансова операция. Всичко това ще повиши самочувствието ви, както и амбициите да сте лидер. В отношенията с партньора най-после взимате нещата в свои ръце и действате решително. Положението в семейството се нормализира.

Лъв – Ще откриете много нови перспективи и ще съумеете да изготвите план за действие. Колегите и шефовете ви ще оценят вашата проницателност. Давайте експертното си мнение, дори да срещате съпротива. Във връзката пред вас ще се появят нови аспекти, за които дори не сте подозирали. Не се притеснявайте – всичко е в положителна насока.

Дева – Днес определено не е вашият ден. Ще срещнете непреодолими трудности в общуването с околните. Не са изключени конфронтации и скандали, които ще навредят най-вече на бизнеса ви. Личните сблъсъци също не са изключени и ще са по ваша вина. Обуздайте повишената си емоционалност, егоизъм и агресивност, иначе положението може да стане наистина лошо. Отношенията с противоположния пол и семейството също ще са обтегнати.

хороскоп

Везни – Енергията на днешния ден ви помага да израствате. Обзела ви е мощно желание за действие. Постоянно сте в движение и може да постигнете всичко, което си пожелаете. Шансът е на ваша страна. Възползвайте се и ще постигнете невероятен успех. В същото време внимавайте да не се преуморите, защото така може да саботирате положените усилия. Премереното темпо е ключът към пълното щастие. В отношенията с противоположния пол желанието за интимност влиза в критична точка.

Скорпион – Жизнеността ви е завидна. Това ще ви помогне в решаването на много проблеми. Бизнес делата ще се преплетат с ежедневните грижи, но това в никакъв случай не трябва да ви спира. Ставате все по-популярни, знанията и финансите ви се увеличават. В семейството и отношенията с партньора нещата най-после се нормализират.

Стрелец – Днес звездите не са на ваша страна. Настроението ви се сменя лесно, очакват ви дисхармония, различия в мненията и малки ядове. Здравето ви също ще се влоши. Опитвайте се да не взимате никакви важни решения, защото определено ще сбъркате. В отношенията със семейството и любимия нещата ще се влошат. Опитайте се да не се карате с никого, защото сте склонни към разрушителна агресия.

Козирог – Днес на дневен ред ще са новите идеи, които непрестанно идват в главата ви. Учудващо за края на седмица, капацитетът ви за работа е огромен. Не са изключени печалби от лотарията или наследяване на солидно богатство. В отношенията с половинката нещата вървят повече от перфектно. Някои от вас ще получат отдавна чакано обяснение в любов.

Водолей – Действията ви днес ще са конструктивни и предварително добре обмислени. Това се обуславя от повишените енергия, инициативност и самочувствие. Творческият подход е най-добрият за решаване на проблемите. Времето е добро и за бизнес дела. Денят ще е изпълнен с любов.

Риби – Днес вашата аура привлича околните. Излъчвате доброта. Времето е подходящо за организиране на парти, на което да сте домакини. Всеки свободен миг посветете на семейството. В отношенията ви с противоположния пол ще покажете повишена активност и емоционалност. Склонни сте към откровения.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията