Продават замък барабар с призрака в него

Италиански замък

Замък, обитаван от призрак, е пуснат на пазара на имотите. Сградата, чиято цена е около шестстотин хиляди евро, се намира близо до италианския град Торино и е запазила вида си от XV век.

Замъкът на Арняно се намира в зоната на Асти. Той представлява четвъртита средновековна крепост, обградена както от буйна растителност, така и от призраци.

Да, изглежда, че сградата се е превърнала в дом на дух, който броди из нея вече доста годи и май няма никакво намерение да си тръгва. Именно заради него се чувстват плашещи звуци и се случват необикновени явления, пише италианско издание.

Всъщност целият район, в който се намира замъкът, е обгърнат в мистерия. Смята се, че той е често посещаван от мистици и езотерици поради специфичната си енергия.

Замък в Асти

Иначе според една любопитна легенда около замъка има и крупно съкровище. От агенцията, заела се с продажбата на имота, уверяват, че ако ентусиастът, който го закупи, намери несметното имане, то ще си остане за него.

Освен предполагаемото съкровище и компанията на призрак срещу шест хиляди евро ще получите още основен 3-етажен корпус, кула, панорамна тераса, две допълнителни тераси, стени с наблюдателници, защитен двор и невероятна градина.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари