Нумерология

Вашият нумерологичен хороскоп за август

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец август, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Този август ще успеете да придвижите проект до успешния му край. Периодът е продуктивен. Пред вас ще изникнат добри перспективи. Не се поддавайте да стартирате нови начинания, преди да сте приключили текущите. Състезанието се печели бавно, стъпка по стъпка. Предстои ви да научите тежки уроци. Всичко обаче си заслужава. Ще се научите да се владеете още по-добре. Възнаградете всеки честно спрямо заслугите му и си проправете път за дългосрочни отношения, които занапред ще са ви от полза. Всеки лидер трябва да има зад гърба си силен отбор. Не го забравяйте следващия път, когато спечелите битка.

2 – Предстои ви месец, изпълнен с нови възможности. Докато всички останали са се отдали на отдих и забавление, вие ще сте непрестанно заети. Това обаче няма да ви притеснява. Ще имате достатъчно време да се отпуснете по-късно през годината, след като сте придобили солидни печалби. Не се срамувайте и изложете смело идеите си. Бъдете настоятелни и защитавайте позицията си. Понякога се налага да се борите на непозната територия. Старите формули вече не работят. Във вашите ръце е силата да изградите един нов път. Бъдете смели.

3 – Попадате в период на очакване. Не се изнервяйте, ако исканите неща не могат да се материализират през август. Вместо това се възползвайте от възможността, развийте личните си отношения и се радвайте на малките неща в живота. Интимното общуване, вкусната храна и красивата природа могат да изведат най-доброто от вас. Свикнали сте да препускате през живота скоростно, което ви пречи да му се наслаждавате. По-бавното темпо ще ви подейства терапевтично. Мислите, които ви изпълваха с тревожност, ще изчезнат. Вместо да се притеснявате за срокове се съсредоточете в това да удължите почивките. Не се изненадвайте, ако любовният ви живот се подобри в този период.

4 – Социалният ви живот ще е изпълнен с вълнение и положителни емоции този месец. Въпреки че сте заклет домошар, не е лоша идея да отидете на няколко партита. Там ще се срещнете с хора, които могат да ви донесат любов, късмет и пари в живота. Бъдете отворени за нови приятелства. Въпреки че се гордеете с работохолизма си, ще осъзнаете, че животът ще е по-лесен, ако разчитате повече на другите. Грабнете възможността и формирайте съюз с хора, които могат да ви помогнат както в личен, така и в професионален план. Няма да съжалявате. Неподозирана сила се крие в числата.

5 – Ако искате да постигнете напредък този август, ще трябва да спрете и да формулирате план. Ако не го направите, нещата ще завършат катастрофално. Направете списък с всичко, от което ще се нуждаете, за да се включите в един разумен бюджет. Запишете всички необходими стъпки и помолете приятел за мнение. Възможно е да сте пропуснали нещо важно. Не винете себе си за пропуснатите подробности – прекалено сте развълнувани и разсеяни. Само ако позволите на организирани хора да ви помогнат, ще имате реалната възможност да поставите началото на проект, който освен дивиденти, ще ви носи и удоволствие.

6 – Вярвате или не, загубите ще бъдат от полза. Настоящата ситуация вече не ви е от полза и би било разумно да вземете поемете по един нетрадиционен път. Спрете да се притеснявате за сигурността. Няма какво да губите, затова поемете риска. Творческият подход ще бъде възнаграден. Ако наскоро сте претърпели раздяла, то се насладете на новия си статус. Не се хвърляйте в нова връзка, защото ще ви затрупат чужди проблеми. Изпитвате ли здравен проблем намалете скоростта и се насладете на по-простите удоволствия в живота.

Нумерология

7 – Този месец е наложително да демонстрирате своята любов и възхищение към вашите приятели и семейство. Това ще е трудно за вас, защото по правило криете чувствата си и предпочитате да се занимавате с идеите, а не с емоциите си. Подходът може и да ви служи добре, но от друга страна ще отблъсне най-близките ви. Организирайте романтична вечеря за партньора, изведете детето в парка или отидете на пазар с добър приятел. Изберете дейности, които отговарят на техните интереси. Ако не сте сигурни какво искат, попитайте.

8 – Вместо да предприемате действие, прекарайте този месец претегляйки възможностите си. Важно е да направите правилния избор за основен аспект от живота си. Независимо дали става въпрос за избор на училище, промяна на кариерата или развитие на бизнеса, това е решаващ момент. Важното е да не жертвате личните си желания в името на успеха. Вие сте динамичен човек, който може да живее във всякакви условия. Преследването на мечтите ви е вродено. И все пак ще е важно да сте наясно с последиците от решенията си, преди да ги приложите на практика. Разговорите с хора, които са минали през подобен преход, ще са ви от полза. Вземете всеки съвет на сериозно. Колкото и дребнаво да си се струва нещо, в действителност то може да се окаже важно съображение.

9 – Мащабните финансови планове ще ви донесат щедра отплата. Въпреки че никога не сте отдавали голямо значение на съществените въпроси, е добре винаги да държите финансовите аспекти под контрол. Внимателното използване на ресурсите ще ви даде възможност да се отпуснете, забавлявате и извлечете максимума от трудно спечелените средства. Ако сте закъснели за състезанието, то организирайте ново. Имате затруднения в работата – продължете да се борите за бленуваната кариера. Обмислете отново идеята за стартиране на собствен бизнес. Август ви дава възможност да реализирате идеите си, но за това се изисква смелост.

11 – През август ще се изправите очи в очи с някой, който активно блокира пътя ви. Ревнив и завистлив човек ще успее да ви създаде проблеми на всяка крачка, като пуска слухове и забавя проекти. Призовете смелостта си и се справете с този размирник. Когато откажете да толерирате глупости, най-накрая ще успеете да постигнете целта си. Може да се наложи дори да подадете официално оплакване. Не се оставяйте заплахите да ви стресират. Индивидът срещу вас може да е крайно проблемен, така че вземете ситуацията на сериозно.

22 – Ще преминете през този месец успешно само, ако слушате внимателно някой с много опит. Не мислете, че след като ви е предложена работа, ще се разминете без обучение. Ще ви трябва време, усилия и търпение, за да свикнете с новата си роля. В резултат на това ще е важно да следвате насоките на професионалист в сферата. В началото методите могат да ви се сторят старомодни, но с времето ще осъзнаете мъдростта в думите. Забравете за егото си и ще вървите само напред. Ако си изиграете картите правилно, в следващите години вие ще сте тези, които обучават новаците.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Подобни Статии

От другите сайтове