НЛО ли е това? Странен обект засия в небето над Маями

НЛО ли е това? Странен обект засия в небето над Маями

Светлинно образувание с необичайни размери се появи в небето над летище в Маями, оставяйки служители и пътници без думи. Подобен феномен не е виждан досега и затова повечето свидетели смятат, че са видели прелитащо НЛО.

Явлението е заснето от десетки хора, които в момента са се намирали на летище. Общото мнението е, че светлината над главите им няма как да е от самолет.

От снимките и видеото в интернет може да се види, че неизвестният обект не се движи и структурата му е изградена от ярка синя светлина.

Въпреки че очевидците се обединяват около версията, че са станали свидетели на преминаване на извънземни, за появата на явлението има и по-рационална хипотеза.

Другата версия е, че небесният феномен е резултат е секретен военен проект, който се изпълнява във Флорида и включва изстрелването на изпитателни ракети.

Ракетният двигател кара водата във въздуха да кондензира и на голяма височина може да образува облак от кристален лед, който да се вижда като ярка синя светлина, какво са видели на летището в Маями.

Освен от ракета светлината може и да е причинена от самолет от секретните проекти на военните в САЩ, а прилича и на остатъци от комета, която не е известна на науката.

Версията за НЛО обаче остава най-популярна, подкрепена от факта, че малко по-рано този месец НАСА прекъсна изненадващо излъчването от Международната космическа станция.

От Астрономическата агенция излъчват на живо от сондата, която обикаля Земята по 16 пъти на ден. На 9 юли обаче, когато в далечината се забелязва небесен обект, излъчването спира.

Не сме забелязвали НЛО в популярния смисъл на тази дума. Прякото излъчване от МКС е все още е експеримент, всичко от Станцията се излъчва към Земята, твърдят от НАСА.

Но голяма част от хората са убедени, че излъчването е прекъснато, за да се скрие преминаващо НЛО.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари