Долините на смъртта – площадки на извънземни?

Долините на смъртта – площадки на извънземни?

Местата със смъртоносни имена всъщност са аномални зони, убедени са учени от калифорнийския университет. Според някои хипотези там има площадки за кацане на извънземни кораби.

В Кроноцкия резерват, разположен на територията на Камчатка, всяка година в определено време на годината измират стотици животни и птици.

Всички загинали създания са си отишли от този свят заради внезапна парализа на дихателните органи. Този резерват е получил името долината на белите кости, защото навсякъде са пръснати кости на умрели животни.

В Якутия съществува долина на смъртта, където изпод ледовете се показват странни метални сфери. Който прекара нощта в близост до такава сфера, винаги завършва земния си път с внезапна смърт.

Долината на смъртта в Калифорния пък плаши хората с горещината си. В долината са разхвърляни много камъни, които се преместват сами.

Синият камък, прочут в цяла Русия, се намира близо до село Городище. В него, според легендите, живее дух, който изпълнява желания.

Преди години свещеници го заровили, защото според тях сатаната се бил вселил с камъка. Постепенно камъкът се освободил от прегръдката на земните пластове и се показал над повърхността.

Долините на смъртта – площадки на извънземни?

Свещениците го хвърлили в средата на дълбоко езеро. Той постоянно се премествал, докато не излязъл на брега. Някои учени смятат, че тези камъни се преместват, когато наблизо кацне някой извънземен кораб.

А сферите в Якутия, сповед една от версиите, са стари части от извънземни кораби, които са претърпели ремонти на Земята.

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

загадъчната
загадъчната
08.09.2015 08:15
Може да има друго обяснение.Що трябва да замесваме извънземните във всички загадки които стават по света
1
1
Simeonka
Simeonka
24.05.2012 21:59
вярвам
3
1