Подстрижете връхчетата на косата си днес и ще забогатеете!

Подстригване на връхчета

Подстригване на краищата е изключително полезно за косата, защото я съживява и подсилва. Оказва се обаче, че клъцването на връхчетата крие и неподозирани преимущества.

Отстраняването на краищата на гривата ни в определени дни може да ни помогне да привлечем пари и материални блага в живота си, обяснява астрологът Михайлина Никлева-Мишел.

Според едно тибетско вярване леката подстрижка е чудесен метод за привличане на късмета и изобилието. Именно чрез клъцването на връхчетата се задействат фините енергийни каналчета, които притеглят позитивни неща и животът ни става по-пълноценен и щастлив.

Един от най подходящите моменти за подстригване с цел привличане на изобилие е именно периодът 17-18 юли.

Подстрижете косата си след 19.00 часа днес, а ако не можете през първия подходящ ден, го оставете за следващия, когато е важно да го свършите до 19.30 часа.

Следващите такива специални дни през юли ще са 25 и 27, като тогава можете да се подложите на процедурата, без да се съобразявате с часа.

Ако косата ви е дълга и се нуждаете от пари, можете често да практикувате този способ за привличане на изобилие, обяснява Мишел за AstronewsEu.

Забогатяване

Михайлина Никлева коментира и старото поверие, според което човек не трябва да реже сам косата си, защото така си губи късметът. Според нея, ако силно вярваме в това твърдение, най-добре да не го правим, а да идем на фризьор. Но пък не крие и че според нейните лични наблюдения можем да го правим, ако не вярваме в тези предания.

Преценете сами на кой метод да се спрете. Всичко зависи от това какви са вярванията ви, защото именно те ще се реализират, категорична е Мишел.

Но при всички случаи е много важно какво е отношението ни към косата ни. Според мистиците тя може да се разглежда и като набор от енергийни антени, символизиращи седмата чакра, допълва още известната звездобройка.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари