Зодии

Какво ви е подготвил месец юли според хороскопа

През месец юли планетите ще са активни в знаците Рак и Лъв, което ще засили нуждите ни от комфорт и сигурност през първата половина от месеца и нуждата от забавления и романтика през втората половина от месеца.

Овен – Месецът е щастлив във всяко едно отношение

Семейството ще е приоритет за вас през първите дни на юли. Периодът е подходящ за решаване на въпроси, свързани с недвижимо имущество, и проекти, които сте започнали с роднини. След 13 юли ще започне и развитие в любовния живот, като периодът е идеален за нова връзка, а обвързаните ще се радват на романтика. Краят на месеца може да се съсредоточите върху кариерата, където ви очакват големи постижения.

Зодия Рак

Телец – Предстоят забавления и пътувания

Разговорите ще са важни за развитието ви през новия месец. В първата половина на юли обаче не разчитайте само на фактите, а и на емоциите, за да може да повлияете на повече хора. Забавления и повече социални събития предстоят през втората половина на месеца, като може да организирате барбекюта и събирания с роднини у дома. Ако планирате пътуване, най-добре е да го направите в края на месеца.

Близнаци – Отличен месец във финансов план

Първите дни на юли ще са ви изключително късметлийски откъм пари. По-лесно от обикновено ще реализирате плановете и ще се намират хора, които високо ценят вашите таланти. Очарованието ви ще се засили през втората половина на месеца и с лекота ще привличате вниманието на околните, а необвързаните бързо ще намерят нов любим. В последните дни на месеца ще имате възможности да върнете стари дългове.

Рак – Имате шанс за голям напредък

През този месец имате шанса да покажете най-доброто от себе си. И най-големите ви мечти ще се осъществят, ако са добре планирани и не се отказвате от тях. След 13 юли ще може да решите всичките си финансови проблеми и да натрупате сериозна сметка, ако се занимавате с продажби или имате творческа професия. В края на месеца задължително поемайте повече отговорности на работното място, ако искате да напреднете.

Лъв – Подгответе се за големи промени

В първата половина на месец юли ще имате нужда от повече почивка и ревниво ще пазите личното си пространство. Възможно е също и да работите по проект, който изисква дискретност и самостоятелност. Втората половина на месеца ще насочи погледа ви към външния вид и може да направите големи промени с него. Промени очаквайте и на работното място в края на месеца, които може да са както добри, така и лоши.

Дева – Нови запознанства през първата половина на юли

Зодия Лъв

Социалният ви живот ще се съживи през първата седмица от месец юли. Очаквайте много срещи с нови хора и запознанства с цели групи или организации, към които може да се присъедините. В средата на месеца обаче ще имате голяма нужда от усамотение. Може да се занимавате с йога или медитация. В края на месеца ще се съсредоточите върху любовния си живот, където трябва да се справяте със сериозни проблеми.

Везни – Фокусирайте се върху кариерата

През първата седмица на юли ще може да се насладите на мързеливи летни дни. От вас няма да се изисква много нито на работа, нито в личните отношения, така че можете да си починете напълно. След това обаче ще се наложи да посветите всяка свободна минута на кариерата, защото ще е нужно а осигурите стабилност не само за себе си, а и за вашите колеги. Усилията ви ще бъдат добре заплатени. В края на месеца ще има повече време за купони и смях с приятели.

Скорпион – Пътуванията ще ви заредят с положителни впечатления

Ако работите в сферата на рекламата или с чужденци, първата седмица на юли ще е много успешна за вас. Имате шанс да създадете стабилни партньорства и да реализирате творческите си идеи. Повече романтика ще има след 7 юли, когато може да срещнете нова любов при пътуване или да планирате пътешествие с любимия си човек, ако сте обвързани. В края на месеца очаквайте положителни промени на работа, където ще се чувствате оценени.

Стрелец – Ще увеличите доходите си

Имате възможности да увеличите доходите си през първите дни на юли. Може да кандидатствате за кредит или да наследите голям семеен имот, който бързо ще успеете да продадете. До 6 юли може да подпишете изключително изгодни договори. През втората половина на месеца се съсредоточете върху образованието си. Ако имате невзети изпити, започнете да учите, а може и да се запишете на допълнителен курс. В края на месеца може да очаквате повишение на заплатата.

Козирог – Съсредоточавате се върху партньорствата

Партньорствата, независимо дали са служебни или лични, ще са приоритет за вас през първата половина от месеца. Лесно ще е да се провокира състраданието ви и ще съчувствате емоционално на хората около себе си за проблемите им. В любовната връзка предстоят положителни промени от средата на месеца. ще бъдете по-емоционални и ще се наслаждавате на всеки един момент. Следвайте сърцето си, без да се замисляте през следващите дни.

Планети

Водолей – Разделете с всичко натоварващо в живота ви

През първата половина на месеца ще се раделите с всичко в живота си, което няма перспектива и ви тормози – работа, любовна връзка, приятелства. Имате шанс да намерите по-добро работно място, но промяната трябва да е добре планирана. Ще бъдете достатъчно продуктивни, така че да разчитате на уменията си. В средата на месеца е подходящо да започнете по-често физически тренировки. От 14 юли очаквайте и повече късмет в любовта, където ще се радвате на пълна хармония.

Риби – Голямата любов е пред вас

Голямата любов ще ви заслепи през този месец. Ако до сега сте били самотни, още през първите дни на юли може да срещнете подходящ човек. А ако имате сериозна връзка, време е да преминете на следващото ниво с общ дом или бебе. През втората половина на месеца ще се радвате на отлична атмосфера на работа заради добрата комуникация с колегите. В края на месеца ще обърнете голямо внимание на социалния си живот и може да се разделите с приятел, с когото взаимоотношенията ви вече са доста охладнели.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията