Нумерология

Нумерологичната прогноза до 3 юли

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, пресметнете личното си число. То представлява сбор между числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Ще можете да се възползвате от възможностите, които ще насърчат подобряване на начина ви на живот. Седмицата обещава късмет във всяко едно начинание и област. Заемете се с колкото се може повече ангажименти и бъдете готови за още нови начинания. Ще получите подкрепа за всичко, което ви привлича и ви кара да се чувствате добре.

2 – Ще съумеете да продължите с работните задължения, въпреки проблемите в отношенията. Несъзнателно ще отделяте повече време за себе си, породено от желанието да изглеждате добре тази седмица. Помислете добре, преди да си купите скъпи артикули. Вземете най-качественото в рамките на бюджета. Мнението ви ще бъде чуто. Хората се чувстват привлечени от вас и ви имат доверие. Умните ви идеи и насърчителните ви думи ще променят живота на по-неуверен човек в обкръжението ви.

3 – Събития от тази седмица ще ви направят свръхчувствителени. Не бързайте с изводите и коментарите за поведението на другите. Попитайте преди сами да си вадите изводи. Срещите с други хора и стресовите ситуации ще ви покажат кои части от живота ви работят успешно и кои се нуждаят от промяна. Оставете след себе си всичко, което не ви върши работа. Важното е да се изясните сами със себе си и да разберете каква е точната причина за бедите в живота ви.

4 – Ще усетите силен натиск да промените живота си. Промените ще са радикални и ще се наложат във всеки един аспект в живота ви, който вече не работи добре и не ви носи съответните ползи. За съжаление няма да разберете, че всичко случващо се е за ваше добро и до край ще се стараете да се придържате към неща, които реално вече не са ви необходими. Поговорете с някой, когото цените и уважавате. Това, което ще остане след промяната, ще постави основата на едно по-добро бъдеще.

5 – Ще усетите поставянето на твърде големи ограничения тази седмица. Околните хора, в комбинация с многото отговорности и задачи, ще ви попречат да правите това, което искате. Не забравяйте, че всеки период на ограничения и търпимост се следва от такъв на растеж. Ако усетите, че говорите, но никой не ви чува, просто изчакайте. Ще ви е особено полезно, ако засвидетелствате подкрепата си към младите хора тази седмица.

6 – Енергията на седмицата ви позволява да се впуснете в романтични взаимоотношения. Бъдете търпеливи и отделете време да се опознаете по-добре. Тихите вечери в дома ще донесат хубави спомени за вас и семейството ви. Насърчавайте децата да създават и поддържат близки отношения с роднините. Бъдете предпазливи за всяка голяма покупка тази седмица и избягвайте да теглите допълнителни кредити. Ако не сте доволни от настоящата ситуация, то времето е добро за преоценка и промени.

7- Предстои ви една от най-щастливите ви седмици. Бъдете добри към хората, които обичате и полагайте допълнителни грижи за тях. Не подценявайте подкрепата на партньора. Свободното си време отдайте на артистични хобита и всяка дейност, която ви позволява да бъде отстъпчиви и спокойни. Останете близки с интересните хора и приятелите. Това ще повиши настроението ви. Хората ще са привлечени от вас, защото сте искрено състрадателни и полезни.

Нумерологичен хороскоп

8 – Ще осъзнаете, че е много по-лесно да потърсите подкрепа за завършване на проектите си, вместо да се мъчите сами. Емоциите тази седмица ще са особено изострени. Някои ситуации дори могат да ви докарат до кризи. Необмислените ви остри забележки могат да наранят околните повече, отколкото предполагате. Ако съумеете да станете по-чувствителни, ще видите живота по много различен начин. Ще е нужна голяма смелост, за да приемете упреците на света около вас. Правете хубави неща за себе си всеки ден.

9 – Продължавате да сте натоварени от проблемите в дома и семейството. Това може да рефлектира върху вашето здраве. Уверете се, че стресът не нарушава съня ви. Упражненията могат да помогнат да изчистите ума си. Каквото и да правите тази седмица, то няма да ви донесе нужното удовлетворение. Нещо ще ви липсва и няма да знаете какво. Въпреки всичко проектите се движат към приключване. Бъдете готови животът ви да поеме в една нова и по-духовна посока.

11 – Може да се почувствате неспокойни. Поради това най-разумно би било да отложите всяко ново начало и важно решение. Прегледайте плановете и проектите си и отделете допълнително време за нещата, където очаквате сигурен успех и добри резултати. По-бавният подход носи сигурен успех. Упражненията на открито ще оживят сетивата. Бъдете много внимателни да не правите необмислени предложения на хора, които познавате добре. Ако не сте сигурни в нечии мотиви, просто питайте.

22 – Дори най-здраво стъпилите на Земята ще бъдат обхванати от съдбоносни предчувствия. Ако нещо не ви кара да се чувствате добре, то просто не го правете. Самодисциплината ви е силна и постигнете много в дома и в работната среда. Хората в близост до вас могат да ви бъдат много полезни – нужно е само да ги помолите. Седмицата ще ви се строи като влакче в увеселителен парк - с лесен старт в началото, оспорван в средата на седмицата и връщане обратно в играта в края.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията