Хороскоп

Вижте хороскопа си за днес – 3 юни

Опозицията на Слънцето и Сатурн, която ще настъпи още в ранните часове на деня, носи лоша енергия. Пазете се от черногледство. Денят ще е изпълнен със сериозни мисли и наситени емоции. Квадратурата на Венера с Нептун може да донесе прекалени очаквания и разочарования на любовния фронт.

Овен – Романтична връзка или социален ангажимент може да ви донесе напрежение и емоционално страдание. Разочарование, страдание или силна болка – до това ще ви доведе случка, свързана с използване и прелъстяване. Тъмни и мощни сили ще ви накарат да се почувствате привлечени от неподходящи хора. Възможно е боледуване или инцидент с близки хора.

Телец – Денят ви носи неподправена хармония и благосъстояние. Заложете на среща с приятели или започнете нова романтична връзка. Днес ще оберете плодовете на отдавна започнати проекти. Пред вас стоят много възможности – за разрастване, промяна, успех и добри финансови резултати.

Близнаци – Емоционално депресивните и песимистични чувства може да ви накарат да се почувствате самотни. Добре е да запомните, че няма как да спечелите всички на своя страна. Винаги ще има някой, който няма да ви харесва. Възможни са неприятни случки с партньора, със семейството или с децата. Разделите не са изключени. Финансовите трудности също. Ключът към това да се справите със ситуацията, е положителният поглед към всяка ситуация.

Рак – Ще установите прекрасна комуникация със семейството, приятелите, съседите и изобщо – всички около вас. Може да ви се отвори ненадейна възможност за близко пътуване. През целия ден ще сте изпълнени с енергия. Мисленето ви е градивно, а умът – остър като бръснач.

Лъв – Мислите ви блуждаят и сте крайно изнервени. Негативното ви отношение може да доведе до неочаквани проблеми. Искате промените да се случват бързо. Липсата на практично отношение може да доведе до обратния резултат. Най-добре се успокойте и изчакайте няколко дни, преди да предприемате сериозни стъпки.

Дева - Денят е перфектен за лични, обществени и романтични връзки. Годежите и сватбите не са изключени. Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки, ще бележат този ден. Късметът и благополучието ще са с вас през целия ден. Очаквайте подкрепа от майка си или партньора.

Зодии

Везни – Мечтаете за независимост и емоционална свобода. Импулсивното ви поведение обаче може да доведе до криза. Променливото ви държание пък ще усложнени близките взаимоотношения. Не е изключена внезапна раздяла. Трудно ви е да сдържате чувствата си, напрегнати и нервни сте. Възможно е околните да ви сметнат за чудат, несигурен и непостоянен.

Скорпион – Днес ще се чувствате потиснати и унили. Това ще си личи най-вече в отношенията в семейството и по-точно – партньора и децата. Денят не е добър за бизнес. Не можете да се съсредоточите и сте неспособни да взимате отговорни и сериозни решения.

Стрелец – Неприятно известие или среща могат да доведат до негативни промени в личния живот. Денят носи объркване в отношенията с околните. Хубавото е, че така ще видите истинските лица на привидно добри и надеждни хора. Уверете се, че роднините ви имат всичко необходимо, ако ще заминавате някъде. Неочаквана приятелска компания ще оправи настроението ви.

Козирог – Сили, които са извън вашия контрол, ще обърнат живота ви в неочаквана посока. Периодът ще бъде интензивен и разрушителен, а резултатът – пълно обновление на личността ви. Неочаквано прекъсване на личните връзки може да доведе до организирано противопоставяне срещу вас. Пазете се от нелегални дейности. Дълбоко скритите емоционални проблеми ще излязат наяве. Може да се сблъскате с агресивни или революционно настроени хора, както и с проблеми с машини или съоръжения.

Водолей – Изпитване невиждана увереност в собствените сили. Имате желание да поправите дома си, да се обградите с лукс и да се разкрасите. Възможно е да се появи възможност за пътуване до далечна дестинация. Високите ви изисквания там ще донесат много на по-късен етап.

Риби – Заредени сте с оптимизъм и душевно спокойствие. Личното щастие е гарантирано. Изпълнени сте със състрадание и доброта. Ще ви се отдаде възможност да подобрите обществения си имидж. Годежите и браковете не са изключени. Денят е добър за пътуване в чужбина или смяна на жилището.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията