Нумерология

Нумерологичната прогноза до 5 юни

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, пресметнете личното си число. То представлява сбор между числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Ще почувствате силно желание да пиете от извора на живота. Запомнете, че всичко е въпрос на вътрешна нагласа. Бъдете отворени за всичко, което ви се случва. Периодът е добър да визуализирате бъдещите си цели и да планирате живота си през следващата година. Няма да ви е трудно да сте отговорни и трудолюбиви, докато предприемате стъпки към реализирането на мечтите си.

2 - Ще се изправите пред предизвикателството да приемете определени ограничения, като в същото време е нужно да запазите вярата, че перспективите ви ще останат същите. Не предавайте мечтите си, но бъдете готови на компромиси, когато става дума за опростяване и по-зелен начин на живот. Периодът е добър да направите резолюция за бъдещето си. Целите, в които повярвате истински, ще се сбъднат през следващата година. Поради това бъдете пределно ясни в исканията си.

3 - Досега винаги сте правили всичко за чуждите нужди и очаквания. Време е да промените курса. Дошъл е моментът да се освободите от старите навици да слугувате на всички и да се обърнете към духовната си страна. Когато човек е верен на себе си, светът му става по-светъл. Използвайте енергията на седмицата да направите някои отговорни обещания към себе си.

4 - Тази седмица ще ви се наложи да се борите с разликата между това, което се очаква от вас и това, което животът всъщност ви предлага. Децата и домашните любимци са чудесен пример за това колко по-прост и честен подход може да имате към живота. Отървете се от нетрайните неща в живота си. Може да се наслаждавате на живота по много по-непретенциозен и опростен начин.

5 - Обикновено се радвате на силно чувство на увереност в себе си. Когато знаете как да се грижите за вътрешния си мир, то излизате като победител от всяко предизвикателство, което може да обезкуражи по-мекушавите души. В същото време обаче силата може да пречи на интересите ви. Възможно е да се ядосате на по-малко възприемчиви и талантливи хора от вас. Запомнете, че не е необходимо да доминирате във важните отношения. Енергията ви насърчава към прошка, търпение и състрадание към околните.

Числа

6 - Имате чудесната възможност да се изясните с вътрешното си аз, дори в среда на активен социален живот и много външни задължения. Постепенно ще започнете да виждате по-голямата картина, дори в средата на обикновените задачи. Духовните практики, музиката и танците ще ви помогнат да преосмислите приоритетите си. Не се ядосвайте, ако не попадате в собствените си стандарти за съвършенство. Приемете живота такъв какъвто е. Вие сте велики такива каквито сте.

7 - Животът ви ще придобие нов смисъл, независимо от външните обстоятелства. Може да почувствате духа си сломен тази седмица. Ще ви е трудно да се примирите, че някои неща никога вече няма да са същите като преди. Оставете зад гърба си старите болки и надежди. Само когато се освободите от тях ще откриете истинската си същност. Избягвайте да се фокусирате върху миналото. Не изпускайте възможността за по-светло бъдеще. Приятелите ще ви помогнат за това.

8 - Седмицата идва с мощна енергия. Тя носи потенциални трансформации в живота ви. Централно място в задачите пред вас ще заемат домът, семейството и социалният ви свят. Седмицата е добра да помислите върху случките от миналото и да направете сериозни обещания пред себе си. Ако искате да оставите някои неща зад себе си, седмицата ще ви даде решението как това да стане.

9 - На път сте да преминете в нов етап от живота си. Той няма да има нищо общо със сегашното ви положение. Използвайте седмицата за да се отърсите от негативното. Седмицата е добра за направата на сериозни планове за бъдещето. Може да ви се наложи да вземете сериозни решения, свързани със семейството ви. Всичко ще е наред, ако сте напълно честни. Бъдете готови да направите основни промени в начина си на живот. Това ще опрости всичко и ще ви донесе спокойствие.

11 - Повечето от вас ще продължат да се радват на натоварения си социален живот. Постарайте се да разширите приятелския си кръг, независимо как се чувствате. Възрастните хора ще оценят подобаващо повечето внимание и времето, което им отделяте. Вечерите прекарвайте обмисляйки какво ще правите с живота си оттук нататък. Направете план за това как ще защитите и подпомогнете семейството. Потърсете простота у дома и във всичко, което правите.

22 - Имате уникалната възможност тази седмица да вземете решения, които ще укрепят основите на дома и семейството ви. Ако сте обмисляли промени, то това е седмицата, в която трябва да ги реализирате. Съсредоточете се върху дългосрочните цели. Важното е да останете реалисти във всяка една ситуация. Постарайте се да опростите живота си. Откажете се от всичко, което не ви е необходимо или не ви влиза в употреба.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията