Ето какво предстои в седмицата до 22 май според хороскопа

Седмичен хороскоп

От тази неделя Меркурий излиза от фазата си на ретроградност в Телец, което ще ни даде глътка въздух след създалото се напрежение. В неделя е и Пълнолунието за месеца, което ще огрее в зодия Стрелец.

Овен – Трудно ще контролирате емоциите си

Тази седмица ще преливате от енергия, но и лесно ще се дразните дори на най-малките недоразумения. Емоциите ви трудно ще се контролират в дните до 22 май и вероятно заради тях ще си създавате конфликти с околните. Възползвайте се от енергичността, която ви е завладяла, и започнете да спортувате. На работа се съсредоточете върху своите дела и не се замесвайте в проектите или споровете на другите.

Зодия Телец

Телец – Обърнете внимание на финансите

На работа ще успеете да изчистите всички пречки, които досега ви създаваха проблеми да работите малко по-уверено. Нужно е обаче да обърнете сериозно внимание на финансите си и да внесете ред, така че да не изпадате големи затруднения до края на месеца. Внимавайте с разходите и се възползвайте от съветите на хора с повече опит от вас.

Близнаци – Предстоят конфликти с колегите

Тази седмица ще е много натоварена за вас не само защото ще имате повече задължения от обикновено, но и защото околните няма да разбират колко е ценно времето ви и непрекъснато ще ви досаждат. Възможни са чести конфликти с колегите, защото трудно ще обяснявате един на друг гледните си точки. Ситуацията ще започне да се успокоява едва в края на седмицата, когато и плановете ви един по един ще започнат да се осъществяват.

Рак – Разумът и емоциите ви ще са в конфликт

Трудно ще намирате време за почивка в дните до 22 май, защото крайните срокове ви притискат и е време да приключите с по-голямата част от проектите си. Разумът и чувствата ви ще са в конфликт през тази седмица и затова ще ви е трудно да концентрирате уменията и усилията си в една посока. Няма да ви е лесно и при общуването с околните. Ако ви предстои пътуване, постарайте се да организирате всичко добре.

Лъв – Изчистете недоразуменията в миналото

Нова фаза в кариерата ви започва от тази седмица. Вероятно е сътрудничествата ви с образовани хора и международни представители на фирми да ви дадат тласъкът, който очаквате. В дните до 22 май обаче неясните ситуации в миналото отново ще се възродят, за да изчистите недоразуменията от миналото и да продължите напред. Не пропускайте възможностите в следващите дни, дори да изглеждат рисковани.

Меркурий

Дева – Имате възможно да израснете в кариерата

Тази седмица трябва напълно да се концентрирате върху професионалното си развитие. Следващите дни могат да са повратни за кариерата ви, но не бива да изпускате възможностите за напредък, като се криете зад страховете си. Емоциите ви ще се по-бурни в дните до 22 май. Не пренебрегвайте обаче интуицията си, защото тя ще ви показва правилния път. Премисляйте добре, преди да вземете решение и отказвайте извънредната работа.

Везни – Липсата на ред ще ви създава проблеми

Бъдете готови за предизвикателства и изненади в дните до 22 май. Нужно е да бъдете гъвкави и бързо да се организирате заради неочакваните събития, които ще се редуват през седмицата. Въпреки хаоса, които предстои, ще успеете да се справите със ситуацията с концентрация и организираност. Разчитайте на помощта на околните, които могат да ви съдействат с изготвянето на документи и при подготвянето на пътуване.

Скорпион – Предстоят големи дилеми

Тази седмица често ще се изправяте пред сериозни дилеми, защото ще се опитвате да задоволите както финансовите си нужди, така и духовните. Определете ясно приоритети си, за да не изпадате в големи периоди на нерешителност. Трудно ще предвиждате случващите се събития особено в началото на седмица, но с напредването на дните до 22 май ситуацията ще се успокоява и дори е възможно да стигнете до примирие със стар или партньор.

Стрелец – На работа плановете ви ще приключат успешно

През тази седмица ще успеете да приключите проекти, по които работите от доста време. Споразуменията и старите уговорки ще приключат успешно, което ще ви направи изключително доволни в професионален план. Емоциите ви обаче ще са истински ураган и е възможно да създават проблеми при общуването ви с приятели или половинката. Ще ви гони параноята, че ви използват и вие давате повече, отколкото получавате.

Стрелец

Козирог – Съсредоточете усилията си в дома и семейството

В следващите дни трябва да обърнете по-сериозно внимание на семейството и дома си. Стремете се да удържате емоциите си и да бъдете по-дипломатични с членовете на семейството. Възможно е дома ви да има нужда от някои промени, за които трябва да забравите за капризите си и да се съобразявате малко повече с другите. На работа също трябва да бъдете по-разумни и търпеливи, а не да избухвате при всяко недоразумение или грешка на колега.

Водолей – Търсете помощта на другите, за да се справите с проблемите

Сериозни сътресения предстоят през тази седмица и ако сте очаквали перфектни условя, за да реализирате плановете, още през първите дни на седмицата ще се наложи да се разделите с илюзиите си. За да се справите с хаоса, който предстои, опитайте да си сътрудничите с хората около себе си. Работата в отбор с другите ще приключи по-успешно, вместо ако се занимавате сами със задачите. Реалността ви напълно ще се промени през следващите 7 дни, но ако сте внимателни, може да е към по-добро.

Риби – Ще работите по-активно

Партньорствата и кратките пътувания ще ви носят успехите през новата седмица. Способността ви да се занимавате с няколко неща едновременно ще започне да се отключва и чрез нея ще работите по-активно от обикновено. Няма да липсват обаче и ситуации, които ще ви провокират емоционално, най-вече заради мързеливи колеги, които искат да ви прехвърлят задълженията си. Със съседите също по-трудно ще намирате общ език.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати