Хороскопът за всяка зодия до 1 май

Седмичен хороскоп

От този четвъртък и Меркурий ще започне да се движи ретроградно. Това е второто му обратно движение за годината, което този път ще е в зодия Телец. Венера също ще смени посоката тази събота, но само между зодиакалните знаци като се предвижи от Овен към Телец.

Овен – Използвайте потенциала си за повече пари

Трудно ще ви е да правите реална преценка на финансовото си състояние през тази седмица. За да не изпадате в сериозни затруднения, използвайте талантите си и спечелете малко повече пари. Може да продадете някои от старите си вещи и дрехи. Ако имате талант в някоя област, изпожилвайте го. Не отказвайте и допълнителната работа, а се възползвайте от всяка възможност, за да си осигурите финансова стабилност.

Хороскопът за всяка зодия до 1 май

Телец – Ще срещате трудности в общуването

Общуването с околните ще ви създава пречки през тази седмица. Няма да ви е лесно да обясните какво точно искате и това ще създава недоразумения. Избягвайте прекалени сериозните ангажименти и не поемайте голяма отговорност, защото ще се провалите. През уикенда Венера пристига във вашия знак, което ще ви и направи по-атрактивни за околните. Ще очаровате всеки, с когото се срещнете.

Близнаци – Слушайте интуицията си, за да решите проблемите

Обръщайте внимание на знаците на съдбата през тази седмица, защото някои от проблемите ви могат да се решат много по-лесно, ако се огледате или послушате интуицията си. Медитацията, йогата и други духовни занимания ще ви се отразяват положително. В края на седмицата желанието ви за социални контакти ще се засили и може по-често от обикновено да сте в компанията на приятели и познати.

Рак – Предстоят разногласия с приятели и колеги

Предстоят големи недоразумения с приятелите през тази седмица. Въпреки че нито те, нито вие искате да създавате разногласия, думите ви ще бъдат разбирани погрешно и конфликтите не са изключени. Недейте да правите от мухата слон, а се опитайте да разберете и чуждата гледна точка. На работа се оформят интриги, от които е препоръчително да стоите далеч. Не разпространявайте клюки и слухове за колегите, а се съсредоточете върху делата си.

Лъв – Опитайте да си сътрудничите с околните

Партньорствата през тази седмица ще ви помогнат да засияете в пълния си блясък. Внимавайте обаче с авторитетните фигури и не се опълчвайте на хора с власт, защото последиците след това ще са големи. Имате отлични възможности за израстване в професията, но трябва да се опитате да си сътрудничите с другите, а не да се конкурирате. Бъдете готови на компромиси и отстъпки.

Дева – Бъдете търпеливи, ако се налага да пътувате

Ретроградният Меркурий ще усложнява работата, свързани с пътувания и образование. Ако вече сте планирали пътуване през май, заредете се с търпение, защото са възможни закъснения и дребни проблеми по пътя. За предстоящите изпити се подгответе добре, защото и най-малките ви пропуски ще се забелязват. През уикенда се посветете на културни занимания като посетите театри, музеи и художествени изложби.

Везни – Ще се сближите с партньора

Хороскопът за всяка зодия до 1 май

През тази седмица акцент за вас ще са взаимоотношения с половинката и ще насочите усилията си за решаването на старите проблеми във връзката си. Изчистването на старите ви проблеми обаче ще ви действа терапевтично и обсъждайки проблемите, ще се сближите още повече с любимия си човек. Мобилизирайте се и върнете старите си дългове, защото ако не го направите през тази седмица, след това ще ви е по-трудно.

Скорпион – Бъдете предпазливи и не се доверявайте на всеки

Внимавайте с договорите и споразуменията, които ви предлагат през тази седмица. Не се доверявайте лесно на фалшивите обещания, а проверявайте всяка информация, преди да предприемете някакви действия. На любовния фронт са възможни големи спорове, които няма да спрат, ако не направите някои компромиси. Въпреки че обичате да налагате мнението си, тези дни ще трябва да отстъпите, за да има мир във връзката ви.

Стрелец – Подредете ангажиментите си

Ретроградният Меркурий тази седмица ще изисква от вас добре да подредите ангажиментите си. Не се разпилявайте, а съсредоточете усилията си в една или две сфери, от които можете да очаквате реални резултати. Колегите ще ви помагат, ако срещате трудности и затова не се колебайте да ги помолите за помощ. Периодът е идеален и за да се погрижите за фигурата си като започнете нова диета и се запишете на фитнес.

Козирог – Вдъхновението ще е с вас тази седмица

През тази седмица музата ви ще се обажда по-често от обикновено и ще ви заливат добри идеи. Хората, които работят в творческата сфера, ще имат големи успехи, защото вдъхновението ще им помага да реализират проектите си. Може да откриете ново хоби, с което да уплътнявате свободното си време. Дните до 1 май са и период, в който може да се сближите с партньора, като му споделите някои от своите тайни.

Водолей – Възможни да недоразумения със семейството

През тази седмица са възможни дребни недоразумения с членове на семейството. Въпреки че няма да ви е приятна намесата им във вашите дела, изслушайте мнението им, защото някои от съветите им могат да са полезни. През тази седмица може да планирате и промени в интериора на дома си като първи изхвърлите всички непотребни вещи.

Риби – Проверявайте всяка информация

През тази седмица ще трябва да промените гледната си точка по някои въпроси, за да избегнете проблемите. Не се доверявайте на всичко, което чуете, а проверявайте всяка информация, отнасяща се най-вече до пътуванията и образованието. Ще ви се иска да внесете повече красота в дома си, но избягвате прекалено големите ремонти и не влизайте в излишни разходи.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати